maanantai 24. lokakuuta 2011

Kiharat

Olen todella laiska laittamaan hiuksiani. Normaali päivänä kiepautan ne ponnarille tai laitan pinnillä osan etuhiuksista "pois silmiltä" sivulle. Hiukseni ovat aika runsaat, joten ihan naturellina en niitä tykkää pitää auki, sillä ne ovat häiritsevästi silloin kasvoilla koko aika. Lauantaina syömään suunnatessa halusin kuitenkin panostaa ja laitoinkin hieman kiharoita. Tämä on tyyli, jolla omat kiharani aina teen (sopii hyvin tällaiselle laiskurille) ;) Tässä siis lähtötilannetta harjatuilla hiuksilla

Suihkin hiuksiin harjauksen jälkeen tätä luottotuotettani
Sitten laitan lämpörullat koko päähän, luoden tämän ihanan "mummo-lookin" :)
Annan rullien olla vajaan tunnin verran hiuksissani. Tällä välillähän, kun rullat ovat päässä, pystyy samalla meikkailemaan ym, joten sopii kaltaiselleni laiskalle hiustenlaittajalle :)
Lopputuloksena siis kiharat!


Näin maanantaina mennäänkin taas ihan perushiuksilla. Olen kade teille, ketkä jaksavat myös arkisin laittaa hiuksia! Minulla on teiltä vielä paljon oppimista ;)

8 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä mahtavat hiukset! Myönnnän olevani hyvin kateellinen :) Ihanat kiharat tuli. Joo, ja täällä toinen laiskuri... viihdyn hyvin tukka auki ja suorana, mutta itselläni onkin huomattavasti harvempi pehko ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Tuossa pehkossa on kyllä niin kova laittaminen jos haluaa muulla, kuin ponnarilla lähetä liikkeelle! Ja kateellisena katson aina naisia, jotka omaavat sileät siistit hiukset :) Kampaajalla normaali käsittely onkin siis ohentaminen!

  VastaaPoista
 3. you are truly blessed having such beautiful hair!!lucky girl!!

  VastaaPoista
 4. Thank you very much! Such a nice thing to hear from a beautiful girl like you :)

  VastaaPoista
 5. Nyt kyllä iski kateudenpuuska upeaa tukkaasi katsellessa! Ihanan paksu ja kiiltävä. =)

  Hei muuten, yksi hölmö kysymys. Mistä olet noita klipseja hankkinut? Itseltä löytyy lämpörullat, mutta klipsut puuttuvat vielä. ;)

  VastaaPoista
 6. No minulla taas iski punat poskille kohteliaisuudestasi! Kiitos sinulle ihana :)

  Minulla oli tuon lämpörullapakkauksen mukana nuo, joten harmi kun en pysty auttamaan! Tosin muutaman rikkimenneen tilalle olen ottanut perus klipsut hennesin valikoimasta..

  VastaaPoista
 7. Itse voin sanoa olevani vielä laiskempi, laitan illalla suihkun jälkeen joko ranskalaiset, tai teen tämän: http://www.youtube.com/watch?v=q00AsBO5j7k

  Täällä myös ongelmana hiusten auki jättäminen ilman mitään tuunausta, ne ovat silmillä kokoajan :/

  VastaaPoista
 8. Suvi: Kiitos tuosta videolinkistä! Pitääkin kokeilla tuota :)

  VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)