lauantai 4. helmikuuta 2012

Makuuhuoneen kaapit

Kun ostin asuntoni vanhat kaapit saivat lähteä samantien kaatopaikalle, niin kamalat ne olivat! Tilalle ostin Ikeasta nämä valkoiset PAX sarjan kaapit. Nämä ovat ihanat, sillä saat täyttää sisällön mieleiseksesi eri hyllyillä ja laatikoilla. Eli vaatteita mahtuu kaappiin mielestäni enemmän, sillä erilaiset vetolaatikot ym ovat fiksumpia, kun ns standardi kaapeissa, missä et ikinä löydä niitä vaatteita, jotka ovat siellä kaapinperukoilla ;)

 Kaappien päälle ostin vielä lisäksi tuollaiset säilytyslaatikot (umpinaiset, vetoketju "kansi"), jotta saisin hyödynnettyä koko huonekorkeuden. Kaikki varmaan samaistuvat, että säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa ;D Tuolla säilytän mm kaikennäöisiä pöytäliinoja, kaitaliinoja, tabletteja ja kesävuodevaatteita.
 Tuplakaapissa on rekki roikkuville vaatteille, hylly ja kaksi leveää laatikkoa neuleille ja housuille. Yksittäisessä kaapissa on laatikoita ja hyllyjä.
Kaappien vieressä jäi pieni kaistale seinää, johon neljättä kaappia ei enää mahtunut. Ostin siihen Papagenasta nuo koukut ja Stockmannila söpöt helmihenkarit. Näihin ripustan esim valmiiksi edellisenä ilta seuraavan työpäivän vaatteet tms :)

Myös pyykkikorille jäi tuohon sopiva tila. Pyykkikori Kodin ykkösestä.

Mitäs tykkäätte? Onko teillä Ikean Pax sarjaa?

10 kommenttia:

 1. Todella onnistunut kokonaisuus. Nuo kaappien päällä olevat laatikot on kyllä niin sopivasti mitoitetut, toimiva ratkaisu! :)

  Meillä on noita samoja Decor Stockmannin henkareita, mutta vaaleanpunaisena. Ne on hirmuisen kauniita ja tuo sen tarvittavan ripauksen luxusta. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myös laatikot löytyivät Ikeasta :) On kyllä käytetty hyväksi koko huonekorkeus! Sanos muuta, pikku luksusta elämään ;)

   Poista
 2. Näyttää kyllä tosi kivalta kokonaisuudelta. Täytyy pistää itsekin harkintaan, jos irtokaappeja seuraavaan asuntoomme tarvitsee ostaa. Ikea ei kyllä yleensä ole ollut vaihtoehto, mutta ehkä sitäkin voi miettiä, kun noin se kuitenkin noin nätiltä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susku! Olen ollut super tyytyväinen noihin, vaikka myös itse olin alkuun skeptinen noiden suhteen ;)

   Poista
 3. Todella toimivalta kokonaisuudelta näyttää ja kiva keksintö nuo laatikot kaapin päällä. Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Kyllä se on vain niin, että aina tarvitsisi lisää tilaa säilytykselle ;)!!

   Poista
 4. En tiedä oletko huomannut mutta Citydealillä on tarjouksessa himoitsemasi tuolit:

  http://www.citydeal.fi/deals/koko-suomi/stockholmfurniture/3150049?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_35&a=1662

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana vinkistä! Minulle eräs toinenkin ihanuus noista vinkkasi ja jäin niitä miettimään!

   Ihanaa, kun olet noin avulias <3

   Poista
 5. Hyvin olet saanut kaiken tilan käytettyä hyödyksi! Usein nuo muutamat viimeiset sentit kaappien yläpuolella jäävät vain keräämään pölyä tai ne peitetään listan taakse. Olisitko halunnut esitellä myös vaatekaappisi rakennetta sisältä päin? :) Kiinnostaa siksi, että meillä on myös edessä vaatekaappien uusinta ja nuo PAXit ovat olleet yhtenä vaihtoehtona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kyllähän tuoltakin pölyä joutuu pyyhkimään, mutta kätevät nuo laatikot, kun ovat aivan umpinaiset :) Voisinhan kuvaillakkin, onko teillä minkälainen aikataulu kaappien uusinnan suhteen, jos odottaisin sisällön kuvailun kanssa ensi viikonloppuun? Iltaisin, kun valo ei riitä oikein kuvaamiseen ;)

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)