sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sunday

Eilen käytiin ystävien kanssa leffassa ja viinilasillisella. Olin kuitenkin ajoissa kotona, joten tänään olen herännyt jo 8 jälkeen :) Koiran kanssa lenkkeilin reilun tunnin ja pian alkaa armoton siivous.
Naistenpäivänä sain kotiimme kevään ensimmäiset helmilijat, jotka pääsivät Riviera Maisonin tarjottimelle sohvapöydällemme. Huomioikaa myös ihmeessä tuo ihana auringonpaiste parvekkeellamme <3 Kevät on tulossa kovaa vauhtia :)
 Nyt blogien läpiselaus, telkkarissa samalla auki Livin sisustusohjelmaputki (aah, Tanskalaisia koteja juuri esittelyssä) ja aamupalaa; turkkilaista jugurttia sekä kahvia..
 Tarkempaa kuvaa eilen ostetusta matosta, joka pääsee tosin paikalleen vasta siivouksen jälkeen
 Rakastuin tähän helmiäissävyyn

Pirteää sunnuntaita teille suloisuuksille!

14 kommenttia:

  1. Päiväsi kuulostaa varsin ihanalta! Noi helmililjat näyttää kivoilta, onko ne miten pitkäikäisiä ja vaativia? Voisin itsekin sellaisia käydä hankkimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vaativia eikä kovin pitkäikäisiä, kukkivat ja kuolevat :) Kestävät tosin pidempään, kuin leikkokukat, joten iloa näistä on enemmän :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää niin matot kuin liljatkin :) Ja mä tykkään myös kovasti tanskalaisesta sisustustyylistä! :) Ihanaa sunnuntaita kaunokainen <3

    VastaaPoista
  3. Matot näyttää tosi hyviltä! Meilläkin on hakusessa uudet matot eteiseen ja keittiöön, nuo taitaa olla tosi käytännölliset vaikka on pieni koirakin kuraa tuomassa. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen katsastamaan nuo Askon muovimatot! Muitakin värejä löytyi! Ja tuosta pystyy tosiaan pyyhkimään kurat pois, joten ei haittaa koiran menoa ;)

      Poista
  4. Ihanan näköinen tuo matto. Pitääkin käydä Askossa vilkaisemassa, sillä tällä suunnalla on eteisen matto etsinnässä. Ja vaikkei koiraa löydykään, niin kuraa silti tuntuu olevan eteinen täynnä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa suunnata Askoon! Oli tarjouksessa vain 45€, joten ei hinnalla pilattu :) Kuraa kyllä joo tulee ilamn koiraakin, varsinkin näillä loskasäillä :D

      Poista
  5. Kaunis blogi sulla, bongasin vasta ihan pari päivää sitten! Ja tuo matto on kyllä saatva, heikkona helmiäis sävyihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun löysit tänne ja kiitos kommentistasi <3 Siis tuossa matossa on kyllä aivan ihana helmiäissävy, joten eikun ostoksille ;)

      Poista
  6. Tekeekö kevään odottelu vai mikä siivoushulluutta? Olen myös siivonnut nimittäin koko viikonlopun. Meidän perheessä vain paikat ei valitettavasti pysy kauan siisteinä:)

    Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihh, luulempa, että se on tuo "karu totuus" joka iskee, kun auringon säteet osuvat asuntoihin sisään ;) Kummasti paljastuu pölyt, vaikka olisi juuri siivonnut!

      Mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinne ihanalle <3

      PS Teidän kotinne on vain niiiiin UPEA!!

      Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)