torstai 5. huhtikuuta 2012

Riisipelloilla

Moikka ihanat! Täällä on ollut aivan mielettömän ihanaa ja ei ole mukavaa palata ensi viikolla sinne Suomeen, jossa on kuulemma vain satanut lisää lunta?? Eilen otettiin kuski päiväksi, joka vei meitä tuonne ylemmäs mm Ubudiin, riisipelloille, kahvimaisteluihin ja vuorelle. Ubudissa oli kyllä niin kova väentungos, että oli mukava palata tänne rauhalliseen pikku Pecatuun reissun jälkeen! Ihana eilinen päivä oli kyllä ja kelpaa taas tänään pyhittää päivä rannalla löhöilyyn ;)

9 kommenttia:

 1. Eilen täälä paistoi onneksi aurinko, ja tiet oli jo ihan sulat.

  Nauti nyt vielä, ja mukavaa paluuentoa! :)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpäs ihanalta! Täällä keskisuomessa on satanut lunta aika reippaasti alkuviikon=/ Toivottavasti pian jo loppuis nyt on kuitenkin jo huhtikuu!

  VastaaPoista
 3. Suunnittelen itse Balin matkaa mahdollisesti vuodenvaihteeseen ja olin miettinyt Ubudiin 3-4 päivää kun sitä on kovasti kehuttu. Mikä sinun mielipiteesi on eli riittäisikö sinne pelkkä visiitti ja sitten koko aika vaan rannalla? Vai kannattaisiko olla useamman päivän. Tekstistäsi sai sen mielikuvan, että te ette ihastuneet paikkaan. Ubudia on myös monessa postauksessa kehuttu rauhallisena..

  http://lifestyle81.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan kun satuin huomaamaan ;) Me käytiin Balilla viime kesänä ja asuttiin Ubudissa 3-4 päivää. Oma majapaikkamme oli rauhallisin koko matkan aikana ja me tykättiin Ubudista eniten ylipäätään koko matkalla. Onhan siellä keskustassa toki turisteja, mutta uskoisin, että Ubud on paljon muutakin kuin keskusta. Siellä näki sitä oikeaa balilaista elämää, kun kulki vähän syrjemmässä keskustasta. Yhtenä päivänähän voi käydä apinametsässä/keskustassa ja toisena sitten sivummalla. Mutta jokainen toki pitää vähän eri asioista :)

   Poista
  2. Kiitos ihana Cherrynen, kun vastasit paremmalla kokemuksella Ubudista :) Me tosiaan käytiin vain siellä keskustassa pyörimässä ja omaan makuuni siellä oli liian tyrkkyjä kauppiaita ja aivan liikaa porukkaa. Mutta varmasti ihan ydinkeskustan ulkopuolelta löytää ihania paikkoja! Teen palattuani kunnon Bali postauksia monia, joten tule vaikka sitten lukemaan kuvien kera mielipiteitäni alueista ja koko reissusta :) Kääk, meillä vika pv täällä paratiisissa :/

   Poista
  3. Kiitos vastauksista. Odottelen Celinan postausta aiheesta ja pitää punnita eri vaihtoehtoja. :)

   Poista
 4. Ihana kuva. <3

  Älä pelkää. On se suurin osa lumesta sulanut jo pois. ;) Asteita tosin pari hassua vain..

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttä!! Älä vielä mieti paluumatkaa vaan nauti kaikesta :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanuudet kommenteista <3 Täällä sitä nautitaan juuri viimeisestä aamusta täällä paratiisissa, sillä huomenna aamulla lennetään Singaporeen shoppailemaan :)

  Ensi viikolla sitten jo kotiin!

  VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)