perjantai 13. huhtikuuta 2012

Shoes from Singapore

Kenkiä reissusta ostin kolmet, kahdet sandaalit ja yhdet avokkaat. Olisi sieltä löytynyt enemmänkin, mutta yritin olla järkevä ja ostaa vain mitä "tarvitsen" ;)



Rusettia ja kukkia, selvästi kesäkenkiä nämä :) Kuinka ihanaa on muuten tuo valoisuus ulkona?? Aamulla jo 6 aikaan, kun koiran kanssa ulkoilimme oli täysin valoisaa ja linnut vain lauleli <3 Ihana viikonlopun aloitus siis!

Yritän ehtiä tekemään nyt viikonlopulle muutaman matkapostauksen näiden ostosten esittelyjen lisäksi :) Sisustushaasteen juttuja jatkan sitten, kun matkakuvat käyty läpi.

Se on muuten perjantai, ihanaa viikonloppua kaikille! 

17 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset! Kenkiä ei voi olla ikinä liikaa:)

    VastaaPoista
  2. Kauniit nuo rusetti balsut!! Onnittelut muuten uudesta LV-jäsenestä:).

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kenkiä nuo kaikki mutta erityisesti mua miellyttää kyllä nuo ekat sandaalit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis meinasin kiljaista, kun näin nuo ekat sandaalit, sillä olen jo pitkään etsinyt tuollaisia hempeitä yksilöitä ;))

      Poista
  4. Aivan ihania kenkiä! Superihana on myös uusi LV ja se vihreä mekko! T. Nimim. ihan vihreänä täälläkin... mullekin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanuus <3 Nyt kyllä pitää kiristää lompakon nyörejä hetkellisesti, sen verran tuli reissussa tuhlailtua ;D

      Ihanaa viikonloppua sinne :))

      Poista
  5. Nättejä kenkiä olet löytänyt, varsinkin nuo baltsut! Odottelen itse ihan malttamattomana jo kunnollisia baltsukelejä, ne on kenkiä joita mielellään pitäisin ympäri vuoden :)

    Ihanaa viikonloppua, ja rapsutuksia koirulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Tuon värisiä baltsuja minulla ei vielä ollutkaan, joten tulivat tarpeeseen ;) Ja voi, että kuinka minäkin jo odotan baltsukelejä!

      Samoin sinne <3 Kelpaa ulkoilla koirienkin kanssa, kun on luvattu aurinkoista säätä :)

      Poista
  6. Onpas sulla kiva lakkaus varpaissa! Ja tosi hienoja kenkiä oot löytänyt, pitäis itekin panostaa vähän enemmän noihin kesäkenkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävin laittamassa ennen lomaamme, kun on kivempi kävellä tuollaisilla varpailla sandaaleissa :) Kesäkenkiä olen kyllä nyt itse ostanut jo toosi paljon ;)

      Poista
  7. Upeita kenkiä! hyvät löydöt

    VastaaPoista
  8. Aika namusia kenkiä. Ekat on ihan lempparit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Noita ensimmäisten kaltaisia olenkin jo etsiskellyt vaikka kuinka kauan, joten ei tarvinnut kovin kauaa niiden ostamista miettiä ;)

      Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)