maanantai 13. elokuuta 2012

First stop, Lago di Como

Noniin, vihdoin sain kamerasta kuvat koneelle ja päästään matkapostausten kimppuun :) Yritän olla pitkästyttämättä teitä, joten pidän nämä lyhyinä ja ytimekkäinä ;) Jos olette matkustamassa jonnekkin tulevista paikoista, niin lisää saa toki kysellä!

Lensin siis Zurichiin, josta lähdettiin ajamaan suoraan kohti Comoa. Reitti oli aivan tukossa, satoi kaatamalla ja ehdin jo masentua, että lomastamme ei tule mitään. Onneksi kuitenkin toisin kävi ja loma oli paras ikinä! Sain lainaan blogin kautta TomTomin todella hyvän Go Live 1005 World -navigaattorin, joka auttoi meitä reissun päällä monesti mm välttämään ruuhkaisia teitä ym. Kiitos siis vielä tuhannesti Hill & Knowltonille tästä!  
 Hah, "ongelma 1/3" :D
Aurinkolaseja ei ensimmäisenä päivänä pahemmin tarvittu

 Mm tästä ominaisuudesta oli paljon apua! Navigaattori myös ilmoitti aina, jos se löysi nopeamman reitin matkalla! Myös maksullisista teistä ym sai tietoa :)
 Seuraavana päivänä arskat pääsivät taas käyttöön, kun aurinko porotti täysillä!
 Ihana Bellagio
 Ihastuttiin Bellagioon toden teolla! Ihanan värisiä taloja, ihania pikku kujia, auringonpaistetta ja ravintoloita täynnä elämästä nauttivia ihmisiä <3 
 Tällä lomalla ei tosissaan laihduttu :D
Jos etsitte hyvällä sijainnilla olevaa hotellia Bellagiosta, niin Hotel Du Lac on aivan järven tuntumassa. 
 Comon kaupungissa oli vähän eri meininki, kun Bellagiossa. Se oli oikeastaan paljon isompi, kuin etukäteen olin tajunnut. Miehen onneksi ja mun harmiksi satuttiin tuonne sunnuntaina, kun kaikki liikkeet olivat kiinni. Käveltiin kaupunkia sitten ympäriinsä, ihasteltiin maisemia ja käytiin kahvittelemassa sekä syömässä.. Rentoa kaupunkilomailua siis.
 Comon keskustaa..

Voih, tuli ikävä noita maisemia!

16 kommenttia:

  1. Onpas kaunista.. huoh. Toivottavasti pääsisin myös pian matkalle johonkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkakuume nousee takaisin kyllä minullekkin näitä läpikäydessä ;)

      Poista
  2. Kiva tyyli ja upeita paikkoja!:)

    VastaaPoista
  3. Ihanan värikkäitä taloja! :)

    VastaaPoista
  4. Onpas kauniita paikkoja. Ihanaa kaupunkilomailua tuommoinen.

    VastaaPoista
  5. Ai vitsi teillä näyttää olleen aivan mieletön reissu!! Aivan ihania kuvia olet ottanut, rupesin ihan tosissani miettimään että tuonne Bellagioon olisi vähän niinkuin pakko päästä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos murunen, oli kyllä ihan mieletöntä <3 Rakastuisit varmasti Bellagioon, sinne vaan ehdottomasti!!

      Poista
  6. Ihania maisemia :) Tulee ihan ikävä takaisin Etelään! Lago di Comossa en ole ikinä käynyt, mutta aina ollut haaveissa...näiden kuvien jälkeen sinne on päästävä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuolla oli ihan mielettömät maisemat! Nyt tekin vain poikaystävän kanssa roadtripille tuonne <3 Niin ihana paikka!!

      Vähän muuten Ranskan vastaava versio on Annecy, oletteko siellä käyneet? Aivan ihana kaupunki ja kauniit järvimaisemat <3 Teen siitäkin vielä postausta!

      Poista
  7. Samoja kujia olet kävellyt kun mekin :) Ihania paikkoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No rakastuin täysin Bellagioon <3 Niin ihana paikka!!!

      Poista
  8. Sulla on tosi kiva blogi muuten, mutta nyt kun oon selannu useita postauksia läpi, alkaa suoraan sanottuna vituttamaan kuvat mitkä otettu ihan vinoon. Kuvat kun muuten ovat hienoja ja hyvälaatuisia, minkä takia ne on otettu vinoon?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun pidät blogistani. Varmasti jatkossakin tulee olemaan vinoja kuvia, tykkään niistä itse. Otan reissuista aina tuhansia kuvia, joten ei aina jaksa kaikkia ottaa "normien" mukaan. Olen pahoillani, jos ne saavat sinussa noin voimakkaan reaktion voimaan. Blogini tarkoitus ei ole tuollaista tunnetta kenessään herättää.

      Mukavaa iltaa sinulle ja kiitos mielipiteesi ilmaisusta :)

      Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)