maanantai 20. elokuuta 2012

Matka jatkuu

Italiasta lähdettiin ajamaan kohti Ranskaa ihan rannikkoa pitkin. Reitti on ajallisesti pidempi, mutta maisemien takia paljon kivempi! Suosittelen ehdottomasti valitsemaan rannikkoreitin motarin sijaan, jos tuolla ajelette :) Siellä oli upeita maisemia ja näitä ihanan värikkäitä taloja. 
 Monacoa vuoriltapäin.
 Pari venettä.
 Yksi tuollainen talo uima-altaalla meille, kiitos ;)
 Kauniit lounasmaisemat
Meillä oli hotelli Cagnes sur Meristä 3 yötä ja paikka oli tosi ihana! Onneksi ei otettu hotellia Nizzasta, sillä tuo pienempi rantakylä oli paljon kivempi paikka asustaa!
 Pikkuruisia ruoka-annoksia ;D
 Ihania auringonlaskuja.
 Ihania maisemia.
 Kinder jädeä!

Noista mm oli lomamme tehty :) Lisää reissujuttua taas huomenna!

14 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen paikka ja reissukuume vaan pahenee!;) ja kinderjäätelö ei voi olla muuta kuin taivaallista,oi oi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi täällä kans reissukuume taas nousee vaan uudelleen näitä postauksia tehdessä :) Siis nams, kuola valuu ihan ajatuksestakin, se oli super hyvää!!!

   Poista
 2. Voi miten kauniita maisemia! Kinderjäätelö sai kyllä tämänkin herkkusuun suorastaan kuolaamaan... Nuo värikkäät talot ovat myös varsin herkullisen näköisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeita paikkoja reissun varrella :) Hehehe, Kinder jädeä oli vain "saatava" kun sitä bongattiin! ;p

   Poista
 3. Ihania maisemia ja minun matkakuumeeni vaan kasvaa ja kasvaa :D Kaverini asui Italiassa joskus muutaman vuoden ja kehui kinderjäätelöä. Yksi syy lisää matkustaa Ranskaan ja Italiaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihanien maisemien lisäksi kyllä Kinder jäde ja ruoka ylipäänsä tekee noista jo matkan arvoisia paikkoja <3

   Poista
 4. MIELETÖNTÄ!!Voi apua mitkä maisemat!! Mun on pakko jäädä tuijottamaan näitä.. vau! Eka kuva sai varmaan sydämen jättämään muutaman lyönnin välistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi murunen <3 <3 Jos mun huonoilla valokuvaustaidoilla sai sulle edes vähän välitettyä paikan fiilistä, niin oon otettu <3 <3 Mä niiiiin voisin kuvitella sut tonne valokuvaamaan noita upeita paikkoja!! :)

   Poista
 5. Voi ei, nyt tulee ikävä noita maisemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiii :/ Sun pitää hyppää sitten mun seuraavien Monaco kuvien yli ;D

   Poista
 6. Ihan huippuja naa teidan lomakuvat, matka nayttaa menneen erittain onnistuneesti!! :) Samaa mielta, mita sanoit Cagnes sur Mer:sta, pikkuiset paikat voittaa joka kerta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Kiva kuulla, että tykkäät, kun pelkäsin että ootte jo kaikki kyllästyneet näihin <3 Matka oli enemmän, kuin onnistunut! Oli paras loma ikinä! Joo, ehdottomasti pikkuiset voittaa! Mietittiin, että seuraavalla reissulla ei varata hotelleja etukäteen, vaan mennään just niihin pikkukyliin asustaa (minkä hotelleja ei aina löydä esim Hotels.comista)! :))

   Poista
 7. Ooooh, Kinder jätskiä! :P Taisittekin olla jossain taivaassa :D Muutenkin kyllä aivan ihanan näköistä, huokailen täällä ihastuneena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä super herkkua!! Hahha, melkein taivaassa ;D

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)