torstai 16. elokuuta 2012

San Remo

Oltiin San Remossa 2 yötä, eli lähes 3 kokonaista päivää saatiin paikasta nauttia. Molemmat tykättiin kovasti, sillä sai yhdistää ranta- ja kaupunkilomailun.
Meidän hotelli oli aivan rannan tuntumassa ja siellä tulikin vietettyä aikaa.
 Kaikilla maksullisilla rannoilla oli noita "pukukaappeja", mutta harmiksemme paikalliset olivat varanneet kaikki omaan käyttöönsä, joten omat tavarat pidettiin rantatuoliemme vieressä.
 Ei ollut mikään kiireisin päivä tuolla rannalla.. Onneksi, sillä täyteen ängetyt rannat ei oo mun juttu.
 Hotellia
Hotelli oli tosi kiva, vaikka aika vanha rakennus. Toisaalta reissun aikana tykkäsin kaikista eniten noista hieman vanhemmista hotelleista. Oltiin parissa modernimmassa, mutta niissä lähti heti se "Italia/Ranska" fiilis :)
 Suoraan biitsiltä tulleena :)
San Remossa oli mm paljon ihania palmuja..
 (ja mun rakas <3 ) 
Hahah muuten, miekkonen kovasti yrittää aina "sulautua joukkoon", kun ollaan reissussa. Mutta kaksi tälläistä blondia kyllä erottuu joukosta päinvastoin :D Parasta, kun Ranskassa hän puhui joillekin tarjoilijoille tms Ranskaa ja he vastasivat Enkuksi ;D Muutenkin pikkukylissä varsinkin näyttää niskojen menevän katki, kun paikallisten päät kääntyy tuijottamaan.

Casino
 Ostoskadun talo
 Haha, Italialaista parkkikulttuuria! Tainnut tuon minkälie merkkisen hienon auton kuskia suututtaa, sillä molemmilla puolilla oli aikalailla samanverran tilaa :D Nooh, eipä meidänkään auto kolhuilta välttynyt tällä reissulla :/
 Nams, reissun paras pizza!

Seuraavaksi matka jatkui Ranskan puolelle..

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, kyllä tuonne matkustaisi itsekin mielellään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lina :) Suosittelen kyllä, aivan ihana paikka <3

   Poista
 2. Palmuja. <3 Aina kun pääsee jonnekin lämpimään palmujen joukkoon, tekee mieli mennä halailemaan niitä. =D Kaipaan niin aurinkoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo <3 <3 Sama täällä! Mies vaan valittaa Ranskan helteistä ja täällä me vaan jo varaudutaan syksyn tuloon :/

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)