keskiviikko 19. syyskuuta 2012

N Y C

Hihhii, tämä tyttönen on nyt super innoissaan!! Varattiin nimittäin rakkaan ystäväni (ja myös tulevan kaasoni) kanssa lennot New Yorkkiin ensi keväälle :)))) Tiedetääntiedetään, että on aikaista hehkuttaa, mutta olen vain niin innoissani tästä! Tämähän on minulle ensimmäinen kerta tuonne ja siksi en malttaisi millään odottaa matkaa! Mielelläni ottaisin NYCissä käyneiltä vastaan hotellivinkkejä tuonne!!  Varmaankin kaupungin ludeongelmien takia pitää olla joku laadukas, vähintään 4?? tähden hotelli? Yksi ystävä myös vinkkasi sivustosta, josta voi käydä tarkistamassa hotellien "tilanteen" (täällä). Tästä syystä hyväksi todetuista hotelleista vinkkejä vain kommenttiboksiin! 

Me ehdimme jo lennot bookkaamaan Finnairilta, mutta huomasin tässä hotelleja katsellessa, että ebookersilla on meneillään pakettimatkoille oma alekoodi, jolla saat 50e alennusta pakettimatkoista koodilla ebookersfi. (Varausaika 30.9 asti, matkustusaika 31.7.2013 saakka. Ehtona väh. 3 vrk varaus). Eli jos matkakuume on kova, niin reissuja vaan varailemaan ;) Ennen NYCiä reissaan itse kuitenkin vielä Ranskaan ainakin kaksi kertaa ja toisella kertaa viivyn siellä lähes kuukauden. Ihanaa, matkustus on niin kivaa :)


I´m super excited!! Armoton säästökuuri on muuten jo aloitettu, jotta pääsen sitten NYCissä tuhlailemaan ;)


Mainoslinkkejä

38 kommenttia:

  1. Ooooo... voi sua onnellista! New Yorkiin ei voi olla ihastumatta <3 Itse olen käynyt siellä kaksi kertaa ja uudelleen on pakko päästä! Mun matkapostaukset löytyvät tägien matkailu tai loma alta...

    Mun pitäisi alkuperäisen suunnitelman mukaan itseasiassa olla juurikin pakkaamassa laukkuja ja valmistautumassa Nykin matkaan...! Täytän tulevana lauantaina pyöreitä vuosia ja olin toivonut lahjaksi lentoja New Yorkiin. Minunkin piti lähteä hyvän, myös pyöreitä vuosiaan juhlivan ystäväni kanssa mutta koskapa hänelle tulikin esteitä päästä reissuun tähän aikaan niin omakin lähtemiseni siirtyi... hamaan tulevaan. Ensi keväänä aion viimeistään sinne lähteä minäkin! :D Vaikka sitten aivan ypöyksin, sekään ei haittaisi, osaan shoppailla yksinkin ;D Vaan kyllä harmittaa kun olin niin odottanut tätä syksyä ja reissua...

    No nyt yritetään sitten keksiä jotain pienimuotoisempaa reissua juhlien kunniaksi... tosin koska autoni hajosi ja joudun ostamaan uuden auton, taitaa reissu kohdistua Saksaan ja muodostuakin autonhakumatkaksi :)

    Mulla on sulle parikin hyvää hotellivinkkiä mutta tähän hätään en muista kuin toisen hotellin nimen. Ekalla kerralla oltiin Park79-nimisessä hotellissa, hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä. Sijaintikin meille passeli sillä meillä ei ollut tarvetta olla ihan ydinalueella. Tokan kerran olimme Brooklynin puolella, tosi hyvä hotelli sekin, nimi kateissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, toivottavasti kuitenkin pääsisit myös pian reissuun <3 Kiitos kun vinkkasit, muistelinkin että olet siellä ollut ja pitikin tulla postauksiasi läpi käymään :)

      Hehhe, kyllä autonhaku reissukin on varmasti kiva, vaikka ei ihan NYC kuitenkaan :) Aina tekee hyvää vaihtaa hieman maisemaa hetkeksi ;) Pitää mielen virkeänä!

      Menenkin katsomaan tuon hotellin asap ja jos muistat jossain välissä toisenkin hotellin nimeä, niin vinkkaa ihana ihmeessä sekin :) Kiitos tuhannesti avusta <3

      Poista
  2. Suosittelen Smytheä Tribecassa! Itse inhoan Times Sq-aluetta, joten pysyttelen sieltä aina kaukana. Ludeongelmasta ei pääse eroon viidenkään tähden hotellissa.. Hotellin taso, kun ei kerro luteiden määrästä mitään.

    T. Mrs Yawn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, eli tähdistä viis luteita voi olla?? Apua :/

      Tsekkaan tuon hotellin, kiitos tuhannesti vinkistä <3

      Poista
  3. Oii ihanaa! Itsekin haluan ehdottomasti päästä Nykiin joku kaunis päivä :P Ja voih Ranskaan! Oon niin kade!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö mitään kade ;)) Nyt vain itsekkin reissuja bookkaamaan <3

      Ranskaa odotan ihan muruseni takia super paljon, mutta NYC on kuitenkin ain NYC!!! Kääk, oon unelmoinut tästä niin kauan!!

      Poista
  4. Oi, ihanaa matkanodotusta <3 Vaikka USAssa olenkin jonkin verran reissannut, niin aina olen ohittanut NYCin (siis en omasta tahdostani ;). Ehdottelin miehelle tuossa juuri pidennettyä viikonloppua Itsenäisyyspäivän aikan NYCissä. Sellaista aikuisten reissua, kun saisi käsikädessä kierrellä jouluvalaistuja katuja ja luistella Central Parkissa. Liian romanttista, sanoi miehuus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole koskaan koko USAssa käynyt, joten siitäkin syystä odotan, kuin kuuta nousevaa tuota reissua ;) Hahah, niin nauroin ääneen luettuani sun kommentin ;)) Mun mies on aivan samanlainen luonteeltaan!! :D Ei saa liikaa romantisoida ;)))

      Poista
  5. Suosin ehdottomasti Meatpacking Districtiä, sieltä hotelli Gansevoort ja aamupalalle Pastis ravintolaan, u can't go wrong!

    VastaaPoista
  6. Jee, ihanaa! New Yorkiin on aina ihanaa lähteä mutta kyllä se ensimmäinen kerta, ainakin itselleni, oli se kaikkein mahtavin. Ihan vaan livenä ekaa kertaa nähdä ne kuuluisat kadut, talot ja imeä itseensä tunnelmaa - ai-van henkeäsalpaavaa!

    Me oltiin keväällä sellaisessa hotellissa kuin The James ihan Soho Grand Hotel:istä kulman takana. Voin todella suositella! Kivasti sisustetut huoneet, nasta kattoterassi, hyvä palvelu ja loistava sijainti. Lisäksi joka ilta (ennen illalliselle lähtemistä) hotelli tarjosi asukkailleen viiniä ja naposteltavaa mikä oli sekin suuri plussa, oli mukavaa ottaa lasi viiniä ennenkuin lähti taas kaupungille.

    Hyvää matkanodotusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ihanaa!!! Oijoii, en malttaisi vain yhtään odottaa enää!! Juuri tuo fiilis, jonka kuvailit, niin haluan kokea <3

      Jes, kiitos vinkistä! Tsekkaan heti tuonkin hotellin :) Ja kattoterassi <3 Oiiiiii <3

      Poista
  7. Oi oi, New York! Vielä minäkin sinne. Tässä on niin paljon paikkoja missä pitäsi vielä käydä, että huh! Ihanaa matkan odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, vaikka mitä paikkoja vielä olisi nähtävä!! Kiitos <3 <3

      Poista
  8. Aivan ihanaa!
    Mulla ei ole oikein mitaan suosikkihotellia siella, tosin pari kertaa olen ollut Beekman Towerissa, ei mikaan ihmeellinen, mutta ihan ok,lahella YK:n paamajaa. Huone kannattaa pyytaa mahdollisimman korkealta ettei liikenteen melu hairitse jos pitaa ikkunaa auki, 20.kerroksen tienoilla alkaa olla hiljaista. Diplomat Residence on myos siina lahistolla, mutta en tieda voiko sielta varata ilman kutsua/suosituksia. Olen myos asunut lyhyempiakain aikoja oikeissa asunnoissa. Homeaway-sivustoilla on ihania ja vahemman ihania asuntoja tarjolla. Voit katsoa blogistani New Yorkin kohdalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiiin ihanaa, olen ihan täpinöissäni <3 <3 Hei toi olikin hyvä vinkki pyytää huone korkealta, kiitos tuhannesti! Tuota en varmaan olisi edes tajunnut ajatella tässä innostuksessa ;)) Tulenkin kurkkimaan blogisi NYC jutut asap :) KIITOS!

      Poista
  9. Olen niiiin onnellinen sun puolesta! <3
    New York on ihana kaupunki. Sinne voisi mennä toisen ja kolmannenkin kerran. :D
    Käy kurkkaa hotelli jossa me oltiin pari vuotta sitten: Morganshotel.com. :)
    Toivottavasti ehdit poikkeamaan myös Sveitsissä Ranskan matkan aikana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, vihdoin minäkin pääsen!!!! Joo jes, muistit sen nimen ;)) Puss

      Voi olla etten nyt lokakuun reissulla kerkeä, mutta toivottavasti joulukuussa <3 Ja te voisitte tulla Ranskaan kanssa ;))

      Poista
  10. Voi apua miten huikeeta, onneks olkoon jo varatusta matkasta, huippua! Itsekin haaveilen Nycistä, noh vielä joku päivä. ;)
    P.S. Voi luoja noita sun hiuksia alemmassa postauksessa! Et antais mulle osan tuosta tuuheudesta ja pituudesta? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen myös tästä haaveillut jo pidempään ja viiiihdoin reissu varattu <3

      Hehehe, oon menossa kampaajalle la, sieltä voi tulla hakemaan ylimääräistä hiusta ;D Senkin ihanuus ;)

      Poista
  11. Mahtavaa, kevät tuolla on ihana!
    Olen ollut ainakin The Warwickissa, joka on huippu paikalla. Huone oli perussiisti ja yllättävän tilava. Myös Rooseveltia olen kokeillut, sijainti myös ihan kiva, aula upea, mutta oma huone ei ollut ainakaan erikoinen.
    Ystäväni on kehunut myös The Helmsley Park Lane -hotellia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mekin ajateltiin että kevät olisi kaunis tuolla <3

      Kiitos vinkeistä!

      Poista
  12. kuinka paljon maksoit lennoistasi? oon katellu lentoja keväälle ja finnairin suorat maksaa 600-700 :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suorat lennot olivat finnairilla 595e, eli sillä pitäisi kyllä saada! 545e taisi olla myös tarjouksessa jonnekkin maaliskuulle saakka :)

      Poista
  13. Kannattaa tutustua "hotellihuutokauppasivustoon" http://www.priceline.com ja sivustoon
    http://www.betterbidding.com

    Me oltiin viime keväänä New Yorkissa ja varattiin toinen hotelli sitä kautta. Maksettiin Ground Zeron lähellä olevasta uudesta hotelista, 4 hotellista 70dollaria yö. Jäi kivasti rahaa muuhunkin :) Huutokauppa toimii niin, että kartasta valitaan alue, josta hotelli halutaan, tähtiluokitus (ei kannata ottaa alle 3tähteä) ja sitten ilmoitetaan hinta, jonka olet valmis maksamaan. Käyt kauppaa "koneen" kanssa. Jos onnistaa ja tarjous menee läpi, saat tässä vaiheessa tietoosi hotellin nimen. Tosin betterbidding tarjoaa, niin paljon vinkkejä ja muiden kokemuksia, että sieltä voi melkein päätellä mihin hotelliin päätyy. Voi myös olla, että tarjous ei mene läpi ja saat hinnan korotus pyynnön tai pyynnön lisätä alueen hotellivalikoimaan, tai saat vastaehdotuksen "koneelta". Pricelinen käyttämiseen opettelun ajan voitti kyllä hotellin hinnassa takaisin!

    Toisen hotellin varasin ylempää Manhattanilta booking.comin kautta. Täytyy kyllä sanoa, että ensimmäinen hotelli vei voiton kaikissa suhteissa.

    Kannattaa tutustua myös Trip Advisorin vinkkeihin hotelleista. Loistokasta matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tämähän oli hyvä vinkki, kiitos!!! Pitää mennä tutustumaan sivustoon!! Jee, nyt innostuin :))

      Poista
  14. Oi, ihan mahtavan kuuloista! Ihanaa matkan odotusta! <3 NYCiin kyllä tekisi itsekin mieli päästä, tosin niin kyllä vaikka minne muuallekin, voi kun vain olisi rajattomasti aikaa ja rahaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä rahaa tarvitsee säästää ja paljon :/ Luulempa, että rahaa tulee siellä palamaan! ;))

      Poista
  15. Oi New York! <3 Matkustaminen todellakin on ihanaa! Olemme mieheni kanssa myös suunnitelleet ja varailleet erinäisiä matkoja nyt kun vielä kaksin olemme ja pääsemme tuosta noin vain hyppäämään lentokoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkustaminen on todellakin ihanaa <3 Totta muuten, pitää nauttia täysin siemauksin vielä kun on kaksin <3

      Poista
  16. Mäkin haluan!!! Pariisikin houkuttais taas. Eikä ole yhtään liian aikaista hehkuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee :))) Mennään varmaan Pariisissa käymään poikaystävän kanssa, kun olen lähes koko joulukuun hänen luonaan Ranskassa ja siellä on niin super helppoa ja halpaa reissaa junallakin :)

      Poista
  17. Voi että, aivan ihania suunnitelmia! :) New York on ollut meilläkin ajatuksissa pitkään, josko pian pääsisi sinne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin kyllä jo sata vuotta haaveillut NYCiin menosta ja vihdoin tulee unelmista totta :) Nyt vain tekin asetatte jonkun ajan, jolloin päätätte tuonne matkustaa ja teette sen sitten mahdolliseksi ;) Tuo paikka, kun vaatii ainakin itseni kohdalla pidemmän ajan säästämistä ;D

      Poista
  18. hei, aloin vasta lukea blogiasi ja bongasin heti sanan "lude", koska olen itse viimeisen puolivuotta joutunut kamppailemaan niitä lemmikkejä vastaan. sain keväällä ulkomailta 5 tähden hotellista niitä tuliaisiksi, elikkä hotellin tasokaan ei niitä poista..

    kannattaa ostaa ludeteippiä, sellaisia ansoja matkalaukkuun, eli näät, jos niitä on sinne tullut. ja kun pääset kotiin niin koko matkalaukku vaan suoraan saunaan muutamaksi tunniksi yli 80 asteeseen. kannattaa tosiaan ottaa tosissaan toi ongelma, itse jouduin heittämään puolet huonekaluista pois ja loppujenlopuksi muuttamaan asunnostani, koska näin jatkuvasti painajaisia.

    en ois ikinä kuvitellu itelle tollasia, oon aina ajatellu, että ne tulee vaan niille, jotka ei huolehdi hygieniasta..

    mutta ihanaa matkaa, ja ole varovainen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, kiva kun olet tullut lukemaan <3

      Mutta tuo lude juttu ei tosiaan olekkaan kiva asia :/ Hui kamala, mistä niitä sait? Kai raportoit hotellista eteenpäin? Kääk, alkoi heti kutittamaan jokapaikkaa :/ Hyvä vinkki toi ludeteippi, missäköhän sitä myydään? Ja olen todella kuullut kauhutarinoita noista elukoista ja haluan olla super varovainen!!!

      Kiitos, kun vinkkasit asiasta ja ne ei todella johdu hygieniasta, jos niitä hotellista tarttuu :/ Inhottavaa!!!

      Poista
  19. Heippa! Olen lukenut blogiasia jo jonkin aikaa ja olen huomannut että meillä on uskomattoman paljon yhteistä. Juttujasi on aina kiva lukea! (:

    Itse olin viime vuonna kaasoni kanssa New Yorkissa lomalla ja voin suositella Hotel Gershwiniä. Se on hyvin siisti (ei luteita tms.), edullinen ja sijainniltaan mainio. Mitään luksusta tai ylimääräistä ei kannata odottaa, mutta me ainakin olimme niin paljon menossa että huoneessa tuli lähinnä vain nukuttua muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka hauskaa <3 Blogien paras puoli on kyllä samanlaisten ihmisten löytäminen <3

      Hei kiitos suosituksesta! Hotellin ei mielestäni myös tarvitse maksaa maltaita, kun siellä käydään tasan nukkumassa ;D Mielummin tuhlaan rahani sitten niihin ostoksiin :))

      Mukavaa viikonloppua ja todella ihanaa, kun jätit kommenttia <3 Ilahduin todella paljon :)

      Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)