keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Uutta kotiin

Yksi lempibloggaajistani on jo ollut todella pitkään upea Petra, kenen blogissa vain mieli lepää. Jotenkin heidän elämä on vain niin seesteistä, ettei voi, kuin tulla hyvälle tuulelle blogin lukemisesta :) 

Olen jo pidempään ajatellut myyväni meidän nykyisen sohvan ja rahin ja ostavani tilalle kaksi Ikean divaania. Kuitenkin ajatukseni on pidättynyt ajatukseen, että missäs vieraat sitten istuisivat kylään tullessa ja eikö olisi hassun näköistä jos olohuoneessa olisi vain kaksi divaania. Nooh, Petra on selkeästi ratkaissut ongelmani ;) Sillä tadaa, laittamalla keskelle yksi normaali istuin osa, tulee kokonaisuudesta kivan näköinen!

Mitäs pidätte, Toimisiko kokonaisuus?

19 kommenttia:

  1. Tosi tyylikäs, toimii mun mielestä! Paitsi sitten jos haluaa vaihtaa järjestystä niin onko tuo keskimmäinen istuinosa vähän orpo yksinään? Kiitos blogivinkistä, tosiaankin mieli lepää tuon blogin kuvia katsellessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti suosittelen HoP blogia <3 Niin ihana, olen lukenut jo vuosia :) No minäpä luulen, että nuo olisi meillä aina yhdessä, ikäänkuin muuttelisi sohvan paikkaa, josta osia vain ei saa irti ;) Tai sitten pikkuosan voisi siirtää makkariin tms?

      Poista
  2. Hyvin toimii. :) Meillä on samantyylinen ratkaisu mutta toinen divaani on korvattu rahilla. Rahia voi kätevästi liikutella esim vieraita varten mutta arkena kummallakin on kuitenkin omat lököttelypaikat. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meilläkin nyt tavallinen sohva, jossa rahi, mutta jotenkin olen innostunut ajatuksesta saada molemmille omat löhöpaikat :D Mutta kiva juttu just tuo muunneltavuus :)

      Poista
  3. Näyttää tosi upealta! Täälläkin sisustuskuumetta ilmassa. Se vaan vie kaikki rahat! ;)

    VastaaPoista
  4. Näyttää tosi upealta! Täälläkin sisustuskuumetta ilmassa. Se vaan vie kaikki rahat! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, rahat menee nopeasti ;D Hih, mutta syksyisin varsinkin tulee kova vimma laittaa kotia uuteen uskoon <3

      Poista
  5. Miellyttää munkin silmää! Onpa tosiaan ihana fiilis Petran blogissa, kiitos vinkistä! Niin kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo HoP on super ihana blogi <3 Yksi pitkäaikaisista lemppareista :)

      Poista
  6. Hih, mäkin tuota kuvaa katselin (ja oon pitkään lukenut Petran blogia).. Meidän pitäisi uusia sohva ja tuo Kivik on yhtenä vaihtoehtona mulla. Mies ei halua enää ikealaista kun tämä nykyinen Ekeskog ei pysy oikein kuosissaan...

    Tuo setti on aika hauska! Mutta vaatii mun mielestä aika paljon tilaa? En tiedä teidän olkkarin kokoa mutta pienessä tilassa voisi olla aika ahdistava kun on sohvaa joka puolella :D Tai sitten ei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jännä juttu että ollaan taas samoista tykätty ;D

      No meillä on kyllä tosi iso olkkari, että mahtuisi varmasti paljon isompikin. Jotenkin asunnossamme isoimmat neliöt ovat juurikin olohuone- ja ruokatila yhdistelmässä :)

      Poista
  7. Itsekin jäin oikein pitkäksi aikaa ihailemaan tuota kuvaa ja pidän todella sohvasta, ja muutenkin kaikesta mitä kuvassa on! Olen jo kauan halunnut jonkin suoralinjaisemman valkoisen divaanisohvan ja toivon että saisin sen unelman toteutettua täällä Ranskassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ranskassa ainakin me ostettiin asunto täyteen Ikeaa ;)) Eli varmasti löytyy jostain sieltä etelämmästäkin Ikea, jonne pääsisi ostoksille :) Toki Maisons du Mondessa on super ihania huonekaluja myös suhteellisen edullisesti!

      Ihanaa sisustusaikaa sinne lämpöön <3

      Poista
  8. Minäkin olen miettinyt tuota divaaniasiaa, kun haluaisin uuteen kotiini lukunurkkauksen. Olen kuitenkin päätynyt muhkean nojatuolin ja rahin yhdistelmään, koska pelkään kyllästyväni divaaniin...

    Kaimani blogi on kyllä aivan ihana, ja tulee aina hyvälle mielelle sitä lukiessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuokaan yhdistelmä yhtään pöllömpi ole <3

      Nojoo, jotenkin vain huolet ja murheet katoavat siellä selaillessa :)

      Poista
  9. Tosi hyvältä näyttää, miten kiva idea tuo onkaan! Mekin muuttaessa mallailtiin mittanauhan kanssa josko oltaisiin saatu vaihtaa nykyinen sohva divaanimalliseen, mutta tultiin siihen lopputulemaan ettei sellainen sopisi meidän olohuoneeseen, olisi kyllä ollut mahtava löhöpaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo sovittelu on aina tuskaisaa, kun sohvat näyttävät liikkeissä paljon pienemmiltä, kuin lopulta kotona pienemmässä tilassa :/

      Poista
  10. Meillä on valkoinen kivik sohva ja nyt pitäisi ostaa siihen kuulua rahi :) Sohva on kyllä täydellinen<3

    VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)