tiistai 9. lokakuuta 2012

Hotellivinkkejä NYCiin??

Osaisiko joku antaa hyviä hotellivinkkejä NYCiin? Ollaan siis lähdössä vasta ensi keväänä, mutta kovassa matkakuumeessa jo hotelleja katselen ;D Muutaman vinkin sainkin jo edelliseen postaukseen aiheesta, mutta mielelläni kuulisin lisää, sillä jotkut hotellit alkavat olla jo bookattuja!!


Huomasin muutamat hotellialet, mutta ainakaan Hotels.comin alekoodit ei kanna ensi keväälle asti. 
(S lauantaina sitten puidaan NYC hotelleja läpi ;D ) Hotels.comilla ja Supersaverilla oli -40% alessa joitain hotelleja ja katselinkin niitä jo joulukuulle. Ajateltiin tehdä siis ihan Ranskan sisällä silloin joku minireissu. Alla siis mainoslinkit sivuille.




20 kommenttia:

  1. Viimeksi olin itse The Warwickissa, joka on hyvällä paikalla ja huone oli yllättävän iso.
    NIGHT Hotel NYC näytti jossain postauksessa kivalta ja myös Helmsley Park Lane hotellia on kehuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä, ylös on kirjoitettu ja illalla surffailen tarkemmin kaikki läpi :) Kääk, ei malttaisi odottaa reissua!!

      Poista
  2. Omat kokemukseni ovat Hotel 373:sta ja Broadway Plaza:sta. Molemmat sijainniltaan erinomaisia, mutta suosittelisin kuitenkin jälkimmäistä. Valokuvat eivät anna odottaa mitään kovin erikoista, mutta ei kannata niiden antaa vaikuttaa liikaa. Huone oli tosi iso ja siisti. Huoneemme sijaitsi 11.kerroksessa ja sieltä oli näkymät suoraan Empire State Buildingiin :) Hotelli on sijainniltaan sellainen, josta on helppo liikkua sekä downtowniin että Central Parkin suuntaan. Myös Macy's, jonka arvelen teitä kiinnostavan, löytyy läheltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä muiden suositukset ajavat aina kuvien edelle :) Kuvista ei koskaan saa sitä oikeaa kuvaa kuitenkaan. Kiitos vinkeistä ja kuulostaa ihan loisto-hotellilta tuo BP :) Pitääkin laittaa toiveeksi huone korkealta!!

      Poista
  3. Olin Wellington-nimisessä hotellissa silloin kun olin Nycissä, siitä tosin on jo aikaa varmaan neljä vai viisi vuotta! Mutta ainakin silloin hotelli oli ihan sellainen perussiisti ja sijaintikin muistaakseni hyvä:)
    perfectstuddeddress.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei juuri katselinkin siitä kuvia tänään :) Kiitos vinkistä!

      Poista
    2. Olin myös pari vuotta sitten Wellingtonissa ja nyt menen marraskuussa Nykiiin ja päädyin samaan hotellin. Keskuspuisto kivenheiton päässä aamulenkkejä varten ja kaikki kaupat & nähtävyydet myös kävelyetäisyydellä.

      Poista
    3. Oijoi, no varmasti hyvä hotelli! Huomenna tosiaan katsotaan ystäväni kanssa hotelleja tarkemmin ja tämä on kyllä otettava listoille :) Kiitos vinkeistä!

      Poista
  4. Monet hotellit, jotka näyttävät "täyttä" eivät välttämättä ota vielä varauksia puolen vuoden päähän.

    Olen käynyt New Yorkissa lukuisia kertoja ja varannut hotellit Pricelinen "name your own price"-osion kautta. "Sokkona" varatut hotellit ovat olleet hyviä ja n. 40-50% halvempia kuin "perinteisten" varauspalveluiden kautta varattuna. Tarjouskaupan perusteita selvittää mm. betterbidding.com.

    Olemme Pricelinen kautta varattuna asuneet 4* hotelleissa 2* hintaan... Viimeksi Tribecan Sheratonissa, sitä edellisellä kerralla Tribecan Hilton Garden Innissä. Pidän eteläisten kaupunginosien fiiliksestä ja koetan aina varata sieltä hotellin.

    En ole tainnut koskaan löytää Hotels.comista parhaita hotellihintoja mihinkään kaupunkiin. Perinteisistä varaussivustoista hyvä Amerikkaan on mm. Quickbook, sivustolle reksitöitymällä lähettävät välillä sähköposteja vain rekisteöityneille tarjotuista hotellialehinnoista. Eri varaussivustojen hintoja kannattaa verrata mm. hotelscombined.comista tai trivago.comista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tuota en yhtään ajatellutkaan, kiitos kun valaisit :) Ihmettelinkin, miten ne voi olla nyt jo bookattuja!! ;D

      Toi Priceline pitää kyllä ehdottomasti tsekata!!! Kiitos vinkistä!! Kuulostaa super hyvältä :) Olen aina vain varannut hotels.comilta ja luullut saaneeni hyvät diilit! Ihanaa, kun nyt tajuan katsoa muualtakin :) KIITOS!!

      Poista
  5. Moi! Suosittelen entista tyopaikkaani Salisbury Hotellia midtownissa josta paasee katevasti metroilla vaikka minne, 2 korttelia keskuspuistosta seka lyhyt kavelymatka Times Sq, 5th Ave jne. Isot huoneet, hyva palvelu (vaikka en enaa siella olekaan :)) seka erinomainen keskeinen sijainti. Hyvia diileja loytyy aika usein tahankin hotelliin esim. Expedian kautta (joka myy 80% hotellin huoneista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katness!! Voin uskoa, että tuo olisi hyvä hotelli ilman bedbugseja, kun sitä suosittelet ja olet siellä töissä ollut (=tahtoo kanssa NYCiin töihin) :DD Ja tuo Expediakin mulle ihan uusi tuttavuus, kiitos vinkkaamisesta!!! :)

      Poista
  6. Suosittelen The Jeweliä http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g60763-d1913413-Reviews-The_Jewel_Facing_Rockefeller_Center-New_York_City_New_York.html

    Oltiin viikko, eikä yhtään luteita tai muita öttiäisiä. Ihan superhyvällä sijainnilla ja hotelli oli muutenkin tosi kiva ja siisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!! Meillä on matkakaverin kanssa palis lauantaina hotelleista, joten lisään tämän listaan <3 Parasta kommentissasi oli tuo "ei luteita" :D Olen nimittäin ihan pankiikissa niistä :/

      Mukavaa iltaa :)

      Poista
  7. Oi, sattuipa sopivasti! Itsekin olen lähdössä New Yorkiin keväällä ystävän kanssa ja olen etsiskellyt hyvää hotellia. Tämä postaus tuli todella tarpeeseen, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä että muillekkin hyötyä tästä :) Tulehan sitten vinkkaamaan, että mihin hotelliin päädytte! <3

      Poista
  8. Mihin hotelliin lopulta päädyitte? :) Me päästään varaamaan matkaa tänä viikonloppuna, tuntuu aivan mahtavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kiitos muistutuksesta, teenkin heti hotellista postauksen :) Tulossa n tunnin päästä!

      Milloin olitte muuten lähdössä? Laitan tänne varmasti alustavaa matkasuunnitelmaammekin pian, niin voidaan vaihtaa vinkkejä <3

      Poista
  9. Me varattiin tänään lennot ja hotelli <3 Ihanaa, ei jakseta ystävän kanssa odottaa, että oikeasti päästään matkaan! Meillä onkin hieman pidempi aika odotella, lähdetään reissuun toukokuun alussa. Mutta nyt ehtii ainakin hyvin suunnitella mitä paikan päällä haluaa tehdä :)

    VastaaPoista
  10. Ai niin, ja päädyttiin varaamaan huone The Salisbury hotelista :) Ihanan lähellä Central Parkia!

    VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)