maanantai 25. helmikuuta 2013

Medicalia Clinical Skincare


Ihoasioilla jatketaan. Olen saanut käyttööni uuden sarjan, jota olisi tarkoitus kokeilla nyt ihon kuntoa parantamaan. Olen pitkään tainnut käyttää iholleni liian kuivattavia tuotteita ja nyt esimerkiksi jo pitkään käytössä ollut geelimäinen kasvojen pesuaine vaihdettiin maitomaiseen. Nyt olen käyttänyt tätä uutta sarjaa vajaan viikon verran ja olen todella tyytyväinen! Maitomainen pesu on ihanan hellä kasvoille ja sen lisäksi iltaisin käytän vain kasvovettä sekä silmänympärysvoidetta; eli "ongelma-alueiden" annetaan hengittää. Aamuisin sitten laitan vielä päivävoiteen meikin alle.

Tässä lisää käytössäni olevasta sarjasta:

"Medicalia Clinical Skincare − kaunistavaa lääketiedettä on Yhdysvaltalainen ihonhoitosarja, Medicalia Clinical Skincare, on kehitetty esteettisten hoitojen tueksi sekä erilaisten kasvojen ja vartalon iho-ongelmien hoitoon. Medicalia vie kliinisen ihonhoidon uusiin ulottuvuuksiin hyödyntämällä tehokkaimpia, tieteellisesti tutkittuja ja testattuja menetelmiä."
"Tuotteet ovat koostumukseltaan hyvin innovatiivisia. Ainutlaatuisen moniprosessitekniikan avulla voiteista saadaan täyteläisiä, hyvin imeytyviä sekä tuloksellisia hoitotuotteita. Kaikista tuotteista on tarkkaa tutkimustietoa ja siksi Medicalia on esteettisiä hoitoja tekevien lääkäreiden suosittelema ja käyttämä sarja. Tuotteet ovat allergiatestattuja ja tuoksuttomia."
"Esteettisten hoitojen lisäksi Medicalia auttaa monissa arkissa iho-ongelmissa, kuten aknen hoidossa, raskausarpien ennaltaehkäisyssä, selluliitin nujertamisessa ja ikääntymisen myötä tulevissa ihomuutoksissa."
"Testattua huipputeknologiaa; Medicalian tuote-edut ovat tutkitusti havaittavissa erityisesti ennen esteettisiä hoitoja ja niiden jälkeen. Tuotteilla hoidettu iho on vastaanottavaisempi esimerkiksi laserhoidoille ja kuorinnoille. Mahdolliset esteettisen hoidon sivuvaikutukset, kuten kuumotus ja arpeutuminen ovat lievempiä. Paranemisprosessi on nopeampaa, hoito miellyttävämpää ja tuloksellisia."(Teksi lainattu täältä)
Syy, miksi uudet tuotteet on nyt otettu käyttöön on se, että olen tänään menossa ensimmäiseen timanttihiontaan Siluetti Spahan. Tarkoituksena nyt käydä sarjana noin parin viikon välein 3 kertaa hionnassa ja katsoa sen jälkeen, että miltä iho näyttää. Olen onnekas saadessani tehdä yhteistyötä Siluetti Span sekä Medicalian maahantuojan kanssa, kiitos jo etukäteen tuhannesti! He siis olivat erittäin ystävällisiä ryhtyessään auttamaan minua ihoni kanssa ja tarjoamalla tuotteet sekä hoidot minulle.
Hieman siis jännittää ensimmäinen hoitokerta ja toiveet ovat toki korkealla, vaikkakin realistiset. Olen käyttänyt ihooni nyt rahaa ja aikaa aivan tuhottomasti, joten pikkuhiljaa olisi mukavaa saada edistystä asiaan. Lupaan kirjoitella kokemuksista aina hoitojen jälkeen ja toki vastailen myös kysymyksiin jos teille niitä tulee :)

Nyt siis sormet ristiin, että Medicalia sekä Timanttihionta ovat minun ihon avaimet "onneen" ;)


Palaan ensimmäisen hoidon kokemusten kera tässä parin päivän sisään.

Onko muuten kellään siellä kokemuksia tästä Medicalian sarjasta?

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Upeaa, että saat apua ihollesi! Täällä myös toivotaan aknen/suunympärysihottuman apua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) Oletko kokeillut sitä Opti MSM -jauhetta josta kirjoitin?

   Suosittelen jättämään ainakin kaikki kuivattavat aineet pois hoitotuotteista :/

   Poista
  2. En mä vielä ole kokeillut. Oon saanut niin paljon vinkkejä, että niitä pitää toteutella yksi kerrallaan. :D Nyt on Avitcid-voide käytössä ja pesuaineena sekä kosteuttajana pelkästään Aqualan L. Jossain kohtaa joutuu ehkä käymään ihotautilääkärillä vielä, mut kattellaan nyt. :)

   Poista
  3. Juu toki :) Ihanaa viikkoa sinne <3

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)