lauantai 16. maaliskuuta 2013

Timanttihionta part 2

Kävin viikko sitten nyt toisessa timanttihionnassa Siluetti Spassa. Tällä kertaa minulle tehtiin myös mekaaninen puhdistus, joten iho ollut vähän eri näköinen, kuin sen ensimmäisen Timanttihionnan jälkeen. Ihostani on selkeästi saatu kuollut ihosolukko pois ja näin ollen ihon pitäisi pystyä paremmin hengittämään.  Kosteutta tarvitsevalle iholleni olen edelleen levittänyt iltaisin Pevonian seerumia.

Medicalian tuotteita olen nyt ehtinyt käyttää hyvän aikaa ja niistä pidän todella paljon! Käytössä olevista tuotteista pystyt lukemaan siis tästä postauksestani.

 Jos edellinen postaukseni aiheesta meni sinulta oh niin lyhyesti siis timanttihionta on "Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkiutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille."
Kuvat lainattu Siluetin sivuilta.


Lue ensimmäisestä hoidostani täältä ja ihoni tarinasta täältä.

Maanantaina koittaa kolmas hoitokertani ja kirjoitan sitten kokonaiskokemuksesta ja ihon kunnosta vielä jälkikäteen. Toivon todella, että näkisin selvää kehitystä loppujen lopuksi. Katsotaan uskallanko ihostani julkaista tarkempia kuvia, mutta we´ll see ;)


Yhteistyössä Siluetti Spa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)