tiistai 30. huhtikuuta 2013

High Line

Chelsea Marketilta jatkettiin matkaa viereiselle High Linelle.


High Line on vanha Rautatielinja, joka on muutettu julkiseksi puistoksi Manhattanin West Sidella. Sen omistaa New Yorkin kaupunki ja sitä huoltaa "Friends of High Line", joka on perustettu vuonna 1999. Puiston reitti kulkee Meatpacking Districtiltä West Chelsean kautta Hell's Kitcheniin.

Vanhoja raiteita on jätetty istutusten sekaan.
Takana Meatpacking District.
 High Linen vieressä oli myös "The DVF store", eli The Citystä monille tuttu paikka ;)

Myös muita ihania liikkeitä; kuten Tory Burch.


Siellä oli muutama teistä lähdössä tuonne reissuun, joten High Line kannattaa ehdottomasti lisätä visiittilistalle, jos se ei siellä vielä ollut. Varsinkin nyt lämpöisempään aikaan voi olla ihanaa esim. hakea viereisestä Chelsea Marketista evästä ja nauttia herkuista High Linen penkeillä :)


Onko kukaan muu siellä ihastunut High Lineen? Jos olisi ollut hieman lämpöisempi päivä, niin siellä olisi mielellään viettänyt aikaa istuskellen kauemminkin.6 kommenttia:

 1. High Linea voi myös suositella ensimmäisille päiville kun kärsii vielä siitä aikaerosta, että tekisi mieli nousta ylös puoli viisi. Lenkkarit jalkaan ja aamulenkille ihailemaan auringonnousua, päästäpäähän ja takaisin siitä jaa jo ihan kiva pienen aamun happihyppelyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki!! Tuo on täysin totta, me herättiin myös todella aikaisin ekoina aamuina :)

   Poista
 2. Kävin edellisellä reissulla ensimmäistä kertaa High Linella ja se oli kyllä ihana paikka! Siellä oli mahtavaa käydä mm. iltakävelyllä. Iloista vappua!

  VastaaPoista
 3. High Linella kävin ensimmäisitä kertaa kun se oli juuri avattu ja olen ollut seillä pari kertaa myöhemminkin. Upea urbaani puisto, jossa ainakin kesällä on kahviloita, esityksiä ja lepopaikkoja kuumuuden uuvuttamille. Kasvillisuus näyttää villiltä ja luonnolliselta, mutta on kuulemma haastava ylläpidettävä.

  VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)