keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Huh hellettä

Eilen aurinko yllätti meidät lämmöllään, kun mittariin pamahti +27c! Täällä ollut alkulomasta aika viileää ja ilman lämpöistä kaulahuivia ja sormikkaita ei ole pärjännyt. Eilinen olikin positiivinen yllätys :) Käytiin heti aamusta Century 21 alennustaivaassa ostoksilla ja sieltä jatkettiin katsomaan Brooklyn Bridgeä ja Financial Districtiä. Ihana päivä päätettiin dinnerillä terassilla!! Ihanaa, menee varmaan hetki, ennenkuin Suomessa samoihin lämpöihin pääsee ;D Oltaisiin vielä illalla menty Rooftopille drinkeille, mutta se aukesi vasta 22.30 ja väsyneet matkalaiset eivät jaksaneet valvoa, sen sijaan iltapalaksi valikoitui New York cheese cake, nam!

4 kommenttia:

 1. Ihanalta on näyttänyt teidän loma tähän astikin ja aina vaan paranee! :) Tuohan se lämpö mukana sitten tänne kotiSuomeenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Suomessa kyllä super kylmä, saisi jo kevät hiljalleen tulla :)

   Poista
 2. Melkoisen sään vaihtelut. Tullaan sinne ensi viikolla. Saa nähdä mikä keli silloin on. DC:ssä oli eilen +32 ja mennään sinnekin. Tosi hankalaa pakata!
  Millainen hotla muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mielestäni NYCissä pitäisi olla nytkin aika lämmintä! Viime pe oli sateista ja vain +5C! Todelliset säänvaihtelut päällä!

   Ihanaa NYCiä teille <3

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)