perjantai 19. heinäkuuta 2013

Marbella

Tehtiin viimeisenä matkapäivänä päiväreissu Marbellaan, johon kesti n tunti Benalmadenasta. Käveltiin kaupungilla sekä rantabulevardilla, jossa herkuteltiin tapaksilla ennen, kuin suunnattiin pidemmälle Puerto Banukseen.

Mini burger tapakset olivat super suloisia!
Hurautettiin siis taksilla käymään Puerto Banuksessa. 
Upea satama, hieman Monacon tyyliä ;)

Suositelen ehdottomasti Puerto Banuksen aluetta, rantakatu oli täynnä merkkiliikkeitä sekä ihania ravintoloita, joista yhdessä käytiin pizzalla ennen shoppailua viereisessä Marina Banus ostoskeskuksessa. Rakastan myös yli kaiken katsella tyylikkäitä ihmisiä, joita tuolla alueella riitti!


Nyt ollaankin takaisin Suomessa vesisateessa, joten ihanaa muistella lomaa näin kuvien muodossa :)


---
Pictures from Marbella Spain. Most of all I loved Puerto Banus!

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja maisemia! Oon aina halunnut käydä tuolla, mutta ei olla sinne asti koskaan sitten maltettu lähteä kun Torremolinoksessa ollaan oltu. Tosi ihanaa kyllä katsella näitä kuvia täällä vesisateessa, piristää mieltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuonne joo matkaa Benalmadenastakin, mutta me vaan päätettiin lähteä, kun kerran tuolla oltiin. Mutta tosiaan osa porukastammekin jäi talolle, eikä jaksanut lähteä mukaan ;))

   Poista
 2. Oi jes ihanaa otan talteen kaikki vinkit kun meillä huomenna lähtö. Lähdemme sittenkin Benalmadenaan joten samoissa maisemissa tullaan liikkumaan :) Näyttää että teillä oli ihana loma <3

  VastaaPoista
 3. Ihania matkakuvia olet postaillut. Itse olen Espanjassa ja Marbellassa käynyt viimeksi ihan nuorena. Nyt ei moneen vuoteen ole tullut perheen kanssa matkustettua kuin Ruotsiin. Pitääkin alkaa säästämään jos pääsisi itsekin noihin maisemiin vielä. Ihanan näköisiä nuo hampurilais tapakset. =)

  Kati

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania matkakuvia! Meillä vähän suunnitteilla reissua Marbellaan, joten laitan nämä vinkit muistiin!:)

  VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)