torstai 11. heinäkuuta 2013

Puerto Marina


Ensimmäisenä matkapäivänä lähdettiin iltapäivästä kävelemään teille tuntemattomille. Seikkailtiin hetki, kunnes tajuttiin ettei kukaan meistä tiedä minne suuntaan oikeasti pitäisi kävellä, jotta päästään jonnekin syömään ;D Se oli aika hauskaa, kun kaikilla alkoi tulla nälkä ja puikkelehdittiin vaan noilla kauniilla kujilla ympäriinsä löytämättä minnekkään :D Minä tietty otin tilanteesta kaiken irti ja räpsin kuvia kauniista paikoista ;)

Nälkäisenä, mutta onnellisena ravintolassa. Tilattiin siis lopulta taksit, jotka veivät meidät Pueto Marinan satama-alueelle illallistamaan.

Värjäsin muuten ripseni ennen lomaa ensimmäistä kertaa itse, jotta täällä ei tarvitsisi ripsivärin kanssa leikkiä. Mennään siis melko naturaalina ;) 


Ihana ilta kaikenkaikkiaan ❤

---
Beautiful Benalmadena & Puerto Marina.


9 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmia olet saanut tallennettua! :)

    VastaaPoista
  2. Palasin juuri eilen kotiin Zakinthokselta ja heti alkoi tehdä mieli uudelleen reissuun kun katselin noita sinun ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Olipa kiva katsella tuttuja paikkoja, olin itse vuonna 2004 Benalmadenassa ja tuo satama on kyllä ihana paikka :) Hyvää lomaa! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva katsella tuttuja paikkoja, olin itse Benalmadenassa vuonna 2004 ja tuo satama on kyllä ihana paikka :) Hyvää lomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nassa <3 Ihanaa jos muistot palasivat mieleen :)

      Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)