sunnuntai 11. elokuuta 2013

Weekend @ Countryside

Tuli viikonloppuvapaa blogista, sillä oltiin juhlimassa pikkuserkkuni häitä kauniissa maisemissa. Samalla alkoi ideat pursuilla omiin häihin, josta varmasti lisää hääblogini puolella.

// Sunday outfit: Shorts H&M // Shirt Ralph Lauren // Sunnies RayBan // Watch Michael Kors //

Olen ollut hieman umpikujassa tämän blogini suhteen aiheiden kanssa. Lifestyle blogina aiheet vaihtelevat laidasta laitaan, mutta silti välillä alkaa pohtimaan mihin panostaisi enemmän.

Mikään pelkkä tyyliblogi tästä ei koskaan tule, sillä en todella ole mikään fashionista. Mielestäni on kuitenkin kiva katsella ihan tavallisten ihmisten asukuvia muiden blogeista, joten siitä syystä olen niitä tännekin ottanut. Taustana vielä se, että teen melko tavallista työtä 9-17, joten aika ei vain riitä asukuvien ottamiseen (eikä ketään kiinnosta katsella sitä samaa mustaa jakkua pitkään). Meidän töihin ei myöskään voi mennä vaikkapa nahkashortseissa ja 10cm koroissa, vaikka tuollaiset asut saattaisivat asukuvissa kivalta näyttääkin ;D haha

No sisustusjuttuja rakastan yli kaiken, joten niitä tulee jatkossakin olemaan. Nyt vain siis pohtimaan missä määrin mitäkin aihetta käsittelisi.

Olisi kiva kuulla, että mitä juuri sinä toivoisit täällä näkeväsi? Mitä juttuja on kiva lukea ja mistä minun ei ehdottomasti kannattaisi jatkossa postailla?


Kiitos jo etukäteen hirmuisesti jos kirjoitat mielipiteesi kommenttiboksiin!


---
Just asking your opinion about my blog.

18 kommenttia:

 1. Minä tykkään seurata niin sisustusjuttuja,asuja,ruokajuttuja, urheilujuttuja, haaveiluja jne ja mielestäni blogisi on kiva kun se on monipuolinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Miims <3 Eli monipuolisella jatketaan :)

   Poista
 2. Samojen ongelmien kanssa on painittu täälläkin.. Tuntuu, että blogi on yksi sillisalaatti, mutta en tiedä yhtään minne sitä veisin. Ehkä se oma juttu löytyy ajan kanssa? Mä oon tykännyt kyllä sun blogista sen moninaisuuden vuoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tämä sillisalaatti siis toimii ;)) Sinunkin blogissasi moninaisuus myös kivaa!

   Poista
 3. Itse pidän juuri siitä, että blogisi on monipuolinen esim. pelkkiä asukuvia olisi tylsä katella. Itsellänikin vähän sama juttu asukuvien suhteen, ei oikeen töiden takia voi joka päivä pukeutua mitenkään kovin erityisesti.

  Eli siis jatka samaan malliin mm. sisustus, asukuvat, ruoka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti palautteesta, kiva kuulla, että moninaisuus toimii :)

   Poista
 4. Todella kauniit hiukset sinulla! :) Sinä kaunotar <3

  VastaaPoista
 5. Täällä ainakin pidetään sinun asukuvista, ne on juurikin ihanan tavallisia ja omaankin arkeen sopivia (toisin, kuin monissa "muotiblogeissa", joissa asut eivät todella normaalin ihmisen arkeen sovi ;D ) Muutenkin pidän blogisi monipuolisuudesta. Jatka vain samaan malliin!

  terveisin ensimmäistä kertaa kommentoiva lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, monia asuja ei todella voisi poimia omaan pukeutumiseen joistan muotiblogeista ;)) Kiva, kun kommentoit! Kiitos :)

   Poista
 6. Jatka vain omalla hyvällä tyylilläsi blogia! On ihan ymmärrettävää, että normaalin työn ohessa ei pysty laittamaan kauhiasti aikaa blogiin :) Kiva, kun kuiteskin panostat tähän.

  Terveisin Marjo

  VastaaPoista
 7. Itse rakastan blogiasi juuri kuin se on! Tyylisi on kovin samanlainen, kuin itselläni eikä munkaan töihin voi mennä niissä nahkasortseissa, joten saan inspiraatiota etenkin työpukeutumiseen. Alunperin löysin blogisi, kun ystäväni kertoi blogista, jossa " on ihan samanlainen tukka kun sulla" :D. En siis oikein keksi mitään parannettavaa, tälläisenä tätä tykkään seurata :)

  Terkuin Eleonora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Eleonora, kiitos kauniista kommentistasi <3 Harmi, kun en pääse näkemään tukkakaksostani ;)

   Poista
 8. Juurikin blogisi monipuolisuus ja sinun ihana tapa kirjoittaa asioista on koukuttanut minut täysin lukijaksesi :) Erityisesti sisustus ja matkailupostaukset unohtamatta koira-aiheita ovat kivoja!
  -Mary

  VastaaPoista
 9. Heippa! Itse tykkään nimenomaan sinun "normaalin ja arkisen" elämän seuraamisesta! En itsekään ole mikään super fashionista, vaan normaalit siistit kivat vaatteet ovat ennemmän minun juttuni :) Lisäksi monipuoliset postaus aiheet ovat ehdottomasti huippu juttu! Niinhän se elämäkin on täynnä kaikkia eri juttuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! Tämä todella kertoo ihan tavallisen tytön elämästä, josta en edes yritä saada mitään kovin glamouria kuvaa ;) Kiva tietää, että moninaisuus toimii <3

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)