torstai 17. lokakuuta 2013

Kana-Vuohenjuustovuoka à la Hausfrau


Ystäväni kokkasi minulle lomalla tätä super hyvää ruokaa, jota tein myös itse melkein heti kotiinpäästyäni. Teen ruokaa sen verran harvoin, että poikaystävä oli sitä mieltä ystävänsä kanssa, että a)olen tehnyt jotain pahaa tai b)minut pitää lähettää useimminkin lomailemaan :D

Ajattelin jakaa tämän todella helpon reseptin myös täällä. 

Tarvitset:
Kanafileitä
Vuohenjuustoa
Ruokakermaa
Kirsikkatomaatteja
Tuoretta Basilikaa

 Laita kanafileet uunivuoan pohjalle, niiden päälle pilkottu vuohenjuusto ja pilkotut tomaatit. Revi basilikaa vielä päälle reippaalla kädellä ja kaada koko komeuden päälle ruokakerma.
 Laita uuniin n. 45minuutiksi 200asteeseen. Kanavuoan ollessa loppusuoralla keitä kaveriksi vaikka riisiä :) Me testattiin riisi-ruis sekoitusta, joka oli hyvää!



---
Cooked this delicious chicken dish on monday.

12 kommenttia:

  1. nams! hyvältä näyttää otin ohjeen talteen :)

    VastaaPoista
  2. Nam, näyttää hyvälle!

    -hanna

    VastaaPoista
  3. Laitoitko mitään mausteita?

    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippusellisen vain tuota sormisuolaa, vuohenjuusto, tomaatit ja basilika tuo jo niin paljon hyvää makua :)

      Poista
  4. Todella herkullisen näköistä! Vuohenjuusto on yksi lempijuustoistani ja se sopii todella moniin ruokiin. Käytitkö muuten maustettuja kanafileitä vai maustamattomia ja lisäsitkö vuokaan vielä muita mausteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys, eli ihan maustamattomia (käytän aina niitä, en koskaan osta mitään niissä ällö marinaadeissa)! Ja tosiaan hippusellisen vain tuota sormisuolaa, vuohenjuusto, tomaatit ja basilika tuo jo niin paljon hyvää makua :)

      Poista
  5. Ihana postaus muru ja visuaalisesti niin kauniita ja herkullisia kuvia, mukana ollaan, vaikka en usein kommentoikaan :)

    VastaaPoista
  6. Nam! Täytyykin kokeilla tätä heti huomenna :)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)