keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Lugano


Pientä väriterapiaa Lugano kuvien muodossa :) Kaupunki oli ihana! Paikka on jo niin lähellä Italiaa, että tuntui kuin olisi siellä jo ollutkin. Turistikausi selvästi on jo ohi, sillä kaupungissa oli melko autiota. Saatiin siis kaikessa rauhassa kierrellä ympäriinsä ja nauttia maisemista :)---
Pictures from beautiful Lugano. It´s so close to Italy that you almost feel like you where there. I love the Italian language! 

10 kommenttia:

 1. Ihania nämä matkakuvat!

  -hanna

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania tunnelmia! Kävin Luganossa joitain vuosia sitten ja se on kyllä piirtynyt mieleen huikean kauniin järvimaisemansa myötä. Voih, toivottavasti pääsen paikan päälle vielä joku päivä uudelleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelenkin, että olen blogissasi nähnyt Luganokuvia? On kyllä niin kaunis paikka <3

   Poista
 3. Missä hotellissa te olitte? Mietin tässä juuri, että minne veisimme appivanhemmat muutaman viikon päästä ja Lugano olisi sopivan ajomatkan päässä meistä. :)

  Kyllä se vain on niin, että jos on alle 20 astetta niin täällä suunnassa Eurooppaa vedetään toppatakit päälle ja kaulaliinat. Kun on kylmä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yövyttiin Hotel De la Paixissa ja oli mielestäni kiva! Huoneet on vastikään remontoitu, käytävät kuitenkin vanhempaa tyyliä. Aamiainen oli hyvä ja sijaintikin helppo (myös autolla).

   Poista
  2. Kiitos. Valitettavasti näyttäisi siltä, että meille sopivina päivinä hotelli olisi täynnä... Mutta katsellaan! :)

   Poista
  3. No voi pahus! Tuo oli kyllä ihana :)

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)