keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Weekend getawayIso kiitos kaikille onnittelijoille! Leijailen ihan pilvissä täällä :) Kaikki sanoo, ettei avioliitto muuta mitään, mutta kyllä se ainakin meistä teki entistäkin onnellisempia!

Me ei päästä häämatkalle vielä vähään aikaan, sillä työt ja lomapäivät eivät oikein kohtaa, mutta pitäähän sitä nyt hetkeksi silti päästä rentoutumaan ihan vain kahdestaan. Varattiin siis viikonloppureissu Varsovaan, jonne lähdemme perjantaina. Meidän hotellimme näytti juuri siltä, mitä nyt tarvitaan; hieman rentoutumista kivassa paikassa.

Kaipailisinkin nyt teiltä vinkkejä reissuumme Varsovaan?


Hotellimme on tämä*---
We are traveling to Warsaw for a weekend getaway. 
All travel information is welcome!


8 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä täältäkin! :)

  Varsova on ihana, olen käynyt kerran ja pidin paljon. Jos haluaa kokeilla paikallista ruokaa, esimerkiksi Grande Pierogi -niminen ketju on hyvä. Ylipäänsä pierogeja (tai pierogi ruskie) kannattaa kokeilla, ne ovat siis tortellini/pelmenityyppisiä "keitinpiirakoita" ja niihin on usein tarjolla paljon täytevaihtoehtoja. Palac Kultury i Nauki -pilvenpiirtäjässä kannattaa käydä ihailemassa maisemia ja ylhäällä on ihan kiva kahvilakin. Vieressä on ehkä kaupungin paras ostari, suuri Zlote Tarasy (epämääräisen aaltoileva lasirakennus). Ja Varsovasta saa muuten myös japanilaisen Mujin tuotteita, jos ne kiinnostavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SuviAnni <3

   Noita pitää ehdottomasti kokeilla, mies ainakin tykkää aina testailla paikallisia ruokia :) Voihhhh, kiitos vinkistö Mujin tuotteet on ihan huippuja, pitääkin heti kurkkaa liikkeiden sijainnit!! Kiitos kaikista vinkeistä <3

   Poista
 2. Vanha kaupunki, joka on siis uusvanha, sodan jälkeen rakennettu, on kiva pikku putiikkeineen ja ravintoloineen. Sinne vain kiertelemään, varmasti löytyy kivoja paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sinne ehdottomasti :) Oon heikkona vanhoihin rakennuksiin!

   Poista
 3. Moikka ja onnea! Jos ehdit käy katsomassa monday to sunday home blogi. Sen pitäjä asuu Varsovassa ja siellä ihania kuvia ja vinkkejä jos jaksat selata postauksia.

  VastaaPoista
 4. Oltiin viime kesänä Varsovassa. Oli kyllä hurjan kiva paikka. Blogissani on vähäsen infoa siitä mitä puuhailimme siellä: http://keikarinna.blogspot.fi/search/label/Lomat%20ja%20Matkat

  VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)