lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sininen hortensia


Olen ihan rakastunut siniseen väriin ripauksina sisutuksessa. Nuo ripaukset ovat ihan kukissa tai astioissa. Tällä hetkellä sinistä näkyy helmilijoina sekä hortensiassa, joka tarttui mukaan Ikeasta. Tätä en olisi ihan heti uskonut, sillä ennen en huolinut, kuin valkoisia kukkia kotiimme. Nyt kuitenkin on ilmassa ollut kevättä, joten pienet väriläiskät piristää kovin myös sisustuksessa :)


---
I´m in love with blue color.

6 kommenttia:

 1. Sininen on tosiaan kaunis väri pienissä yksityiskohdissa :) Olen aina mieltänyt hortensiat enemmän ulkokukiksi, mutta ilmeisesti ne menestyvät sisälläkin? Kauniitahan ne nimittäin ovat, vaikka minun onkin aina ollut vaikea saada ne pysymään kauniina :D

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin pienissä yksityiskohdissa tykkään :) Hortensiaa on vissiinkin eri laatuja, minulla ollut se joku "puutarhahortensia" tms pihalla ja sitten näitä toisia olen pitänyt sisällä. En yhtään tiedä missä kuuluisi olla tosin ;) Ja hehe, muutaman olen kyllä itsekin tappanut ;D

   Poista
 2. Hei Elina,

  Tämä ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mutta suunnittelemme matkaa Malagan alueelle tulevaksi kesäksi. Törmäsin huvilavuokraus.fi -nimiseen firmaan ja kiinnostuin muutamasta vapaasta huvilasta. Mm. Casa Mariposa vaikutti mielenkiintoiselta. Muutama google-haku lisää ja ilmeisesti olet ollut kyseisessä villassa viime kesänä? Minkälaiset kokemukset teillä oli kyseisestä huvilasta ja välittäjästä?
  Välittäjän nimellä löytyy paljon negatiivista kirjoitusta netistä, joten olisi kiva kuulla sinunkin (rehellinen) näkökulmasi asiasta?

  Yst. Terv. Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Niina, eipä mitään. Saa kysellä toki ohi aiheenkin :)

   Meillä oli tosi hyvät kokemukset ja kaikki meni todella hyvin lomallamme! Villa oli tosi upea ja kaikinpuolin ainakin meidän lomaan toimiva :) Eipäs taidettukaan koskaan googlailla tuota, sillä tämä oli minulle ihan uusi juttu. Meidän ystävä hoiti koko varauskuvion ja kaikki meni ihan putkeen. Me ollaan suositeltu tuota Villaa meidän ystäville ja voin kyllä suositella myös sinulle.

   Poista
  2. Mun on nyt pakko kommentoida tähän, koska meillä oli täysin vastakkainen kokemus, ikävä kyllä. Meitä siis huijattiin ja kunnolla, koko jutun voi lukea täältä ->http://alma-alma-alma.blogspot.fi/2013/08/espanjan-villahuijaus.html
   Todella ikävä juttu eikä tietenkään olla saatu mitään korvausta jälkikäteen, eli en voi missään tapauksessa suositella tätä huvilavuokraus.fi:tä tai Timo Landgrenin kanssa asioimista ylipäätänsä. Onneksi teillä meni hyvin Elina, mutta ajattelin nyt kertoa meidän kokemuksista, kun oli täysin vastakkainen.

   Poista
  3. OHHOH!! Hui, kuinka kamalaa :/ Siis tuohan oli samalta kesältä, kun mekin tuolla olimme, toisessa Huvilassa tosin :/ Hyvä Ulla, kun linkkasit tekstin, toivottavasti Niina näet vielä tuon.

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)