tiistai 22. huhtikuuta 2014

Lisää pellavaa


Heippa taas, kone käytettiin huollossa ja takaisin ollaan! Sieltä oli vain se jokin piuha hajonnut ja kovalevy oli onneksi kunnossa. Selvisin siis hieman halvemmalla laskulla, kuin pelkäsin ;) Eilinen meni kuvia ym koneelta ulkoiselle kovalevylle tallentaessa ja voi apua, mikä homma tuossa olikaan! Summa summarum, jatkossa tallennan tiedostoja hieman useammin talteen. Oli tässä jotain mukavaakin; pääsiäinen ilman konetta/blogia teki tosi hyvää!

Kuvissa vilahtaa uusin pellavainen hankintani, nimittäin sängyn koristetyynyjen uudet tyynyliinat. Tässä edellisessä makuuhuonepostauksessa vilahti vanhat tyynyliinat näissä pyöreissä koristetyynyissämme. Nämä uudet hankin H&M:n valikoimista ja se sai tyynyistä "normaalimman" näköiset, eli tuo pyöreä muoto onnekseni hieman katosi. Perheen karvainenkin jäsen tykkää oleskella pellavissa, kaikin puolin ollut ihanat nämä lakanat!
6 kommenttia:

 1. Onneksi säästyi kuvat ja tiedostot :)

  VastaaPoista
 2. Huh, onneksi ei kaikki kadonnut... pitäisi varmaan itsekin tehdä noita varmuuskopioita! Pellavalakanat ovat tosi kivan tuntuisia ja paranevat pesusta toiseen! Niin lämpimiä talvella, mutta viileitä taas kesällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, kyllä huokaisin helpotuksesta, kun asia selvisi! Totta, jokaisen pesun jälkeen on nämä vain mukavammat :)

   Poista
 3. Voi palleroista! Hän näyttää niin alakuloiselta. <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, väsynyt kaveri vain, kun menin kamerani kanssa häiritsemään unia ;D

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)