maanantai 16. huhtikuuta 2012

Padang Padang

Ensimmäisenä kokonaisena päivänä Balilla suuntasimme läheiselle Padang Padang rannalle. Tämä ranta on kuuluista mm Eat Pray Love -leffasta, joka minunkin pitää muistaa uudelleen katsoa mahdollisimman pian :) Kaikki kuvat saa taas isommiksi klikkaamalla!
Oltiin totuttu esimerkiksi viime reissulla Thaimaassa siihen, että pystymme kävelemään paikasta toiseen ja skootterit ovat olleet aina pannassa niiden vaarallisuuden vuoksi.

Hurautimme taksilla tuolle rannalle, jossa mietimme, että on kyllä aivan pakko vuokraa skootteri, sillä muuten liikkumisemme olisi aika vaikeaa. Ainakaan tuolla puolella Balia ei todella ole mitään "jalankulkuteitä" ja vaarallisempaa olisi kävellä tienvierttä pitkin aina jokapuolelle.

Soitimme meidän Villa Managerille Wyanille, että tarvitaan skootteri ja hän oli niin mukava, että toimitti sen Villallemme heti samana päivänä :) Villa Lumesta pitää vielä sanoa sen verran jos joku jäi sen vuokrausta miettimään, että paikan päällä kaikki toimi enemmän, kuin hyvin! Villa Manageri tosiaan haki ja vei kentälle, hoiti meille mm tuon skootterin (ja kypärät!) sekä hierojan ja kuskin. Paremmin ei olisi hommat edes voineet toimia :)

Rannalla ei ollut aurinkotuoleja laisinkaan, ainoastaan varjon sai vuokrata. Me kuitenkin ensimmäisen päivän aurinko-innolla emme varjoja vuokranneet, joten illalla ihoa kyllä hieman punoitti ;D

Surffareita oli joka rannalla vaikka kuinka ja paljon
Ranta sijaitsi todella paljon varsinaista tietä alempana
 ja sinne kuljettiin tuollaisen kapean kallion sisässä kulkevan polun läpi
 Viimeisenä päivänä oltiin menossa samalle rannalle uudelleen, mutta vesi olikin todella korkealla, joten mentiin vain Villan poolille löhöilemään..
Rannoilla myytiin noita saronkeja, joihin minäkin sitten sorruin ;)
 

Lisää ranta ja Bali postauksia tulossa :) 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja tervetuloa lukemaan rakkaat M ja P ;D

4 kommenttia:

 1. Ihanaa katsella tuota rantaa. Siellä mekin vietettiin aikaa, tosin vain muutama tunti, mutta kuitenkin :) En kyllä tiennyt, että se on kuuluisa tuosta leffasta, kiitos tiedosta ! Padang Padang jäi mun mieleen varmaan siksi kun se oli niin pieni ja herttainen tuolla kallioiden keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Mietinkin näitä Bali juttuja tehdessä, että osuukohan yhteen monikin paikka teidän matkan kanssa ;) Juurikin herttainen pikkuruinen ranta tuo ja ei olisi edes meinattu löytää, ellei oltaisi ekaa kertaa menty tuonne taksilla :D

   Poista
 2. Vesi näyttää tuolla niin ihanan kirkkaalta, ja taivaskin niin kauniin värinen :) Mutta hui, näyttää niin kapealta tuo kulkureitti etten varmaan olisi uskaltanut mennä tuonne rannalle, olisi varmasti pientä ahtaanpaikankammoa havaittavissa minulla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, kyllä kaipaa noita värejä jo!

   Hihh, kyllä olisit uskaltanut, sillä "pään päällä" ei ollut Kalliota, vaan ainoastaan sivuilla :)

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)