tiistai 21. elokuuta 2012

Monaco Monte-Carlo - Nizza

 Monacoon ja Nizzaan matkattiin Cagnes sur Merista junalla, joka oli todella kätevää.
 Monacon satamaa.
 Kahvi oli edullista :D
 Oih, noita "pikku" paatteja tuolla satamassa!
 Siis tuolla sitä vasta pikkuisesta Suomesta tullut tyttönen tajuaa, että jollain todella on miljardien omaisuus, huoh :) En kyllä muualla reissussa nähnyt vastaavia!
 Oli noi autotkin ihan kivoja ;)
 Me ei tosiaan lähes koskaan käytetä karttaa reissuissa, eikä pahemmin tutkita kaupunkien turistinähtävyyksien nimiä tms, joten en todella osaa antaa mitään vinkkejä noille kulmille. Myöskään en oikeen tiedä missä kaikkialla tuolla pyörittiin :D Suosittelenkin siis kaikkia kurkkaamaan upean Sofian blogiin! Kaunotar on asunut Monacossa ja todella tietää minne siellä mennä ja mitä tehdä :)
Meille sattui aika lämmin ja helteinen päivä tuolla kiertelyyn. Parhaimmillaan mittarissa oli +38C ja täysin pilvetön taivas, joten ylläolevat toppi ja shortsit oli ainoa, jolla pystyi helteessä tarpomaan!
 ❤
 Ihana "Paris Hilton" auto :)
 Oltais haluttu Caffelle tuonne Cafe de Paris:iin, mutta se oli aivan tukossa turisteista! Juuri tuonnäköisistä, joita etualalla kävelee.. Jätettiin siis suosiolla väliin ;D
 Nämä värit on vaan niin ihania!
 Taustalla komeilee Casino.
 Sveitsistä asti tultu shoppailemaan.
Mitä nyt muutakaan voisi sanoa, kun että Monaco oli upea paikka!

Myös Nizzassa käytiin reissussa yksi päivä.
Nizza oli kiva paikka, mutta oltiin tyytyväisiä ettei otettu sieltä hotellia. Se olisi ollut enempi kaupunkilomailua, eikä rentoa rantalomailua.
 Käppäiltiin kaupunkia ympäriinsä, tuolla olisi ollut paljon shoppailtavaa, mutta helle näännytti meidät tuonakin päivänä.

Näistä reissupostauksista venyy helposti aika pitkiä, joten tällaista tällä kertaa. Huomenna taas jatketaan :)

Olenkohan ainut, kellä väsymystä ilmoilla? Aloin sitten pyyhkimään kasvojani äsken aamupesun jälkeen KYNSILAKANPOISTOAINEELLA  kasvoveden sijaan :D hahah

16 kommenttia:

  1. Wau, otit upeita kuvia sieltä! Miten se arki sielä ei vaan ole noin hohdokasta kun kuvista voisi olettaa ;)? Toivottavasti tykkäsitte :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, aika usein se ulkokuori näyttää paljon hohdokkaammalta, mutta kyllä tämä tyttönen oli silti aivan päästänsä pyörällä tuosta kaikesta :)

      Me tykättiin Monacosta tosi paljon, ens kerralla oltava pidempään tutkimassa paikkoja! Nyt käytiin siis vain noita "nähtävyyksiä" kiertelemässä massan mukana :D

      Poista
  2. Upeita kuvia ja maisemia! :) Olen itsekkin menossa samaisille seuduille ensi keväänä, joten kiva lukea sun postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä upea paikka! Ihanaa, lue tosiaan myös Sofian blogia Monacosta ja jos kiertelet enemmän Ranskan rannikkoa niin myös Kotirouvana Lontoossa -blogista löytyy hyviä vinkkejä! Ja toki jos tulee kysymyksiä paikoista, niin vastailen mielellään <3

      Poista
  3. Kivoja kuvia ja kerrontaa! Ai kauheeta, ihan hirvee toi kynsilakanpoistoainejuttu, kamalaa! Tai siis naurattaa mutta toivon silti että selvisit "naarmuitta"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi selvisin hengissä ;D Kyllä se muakin nauratti, että kuina unessa voikaan ihminen olla :D !! Laitoin vaan vähän paksumman rasvakerroksen nassuun sen jäljiltä! :))

      Poista
  4. :) Terveisiä täältä! Olen samoilla nurkilla parhaillaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, tahdon takaisin sinne ;) Nauti lomasta!!! :)

      Poista
  5. Hahah, en kestä, että tossa kuitissa kerrotaan edellen hinta frangeissa! :'D Upeita kuvia kyllä, ei mitenkään auta tähän hillittömään matkakuumeeseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, huomasin saman ja ei tosiaan ollut ainoa paikka missä noin oli ;D

      Poista
  6. Voi että kun Monaco näyttää ihanalta!

    Mä oon kerran meinannu alkaa pyyhkiä silmämeikkejä kynsilakanpoistoaineella!

    VastaaPoista
  7. Voi että kun Monaco näyttää ihanalta!

    Mä oon kerran meinannu alkaa pyyhkiä silmämeikkejä kynsilakanpoistoaineella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auuuts :/ Toivottavasti silmäsi selvisivät käsittelystä!!

      Ja Monaco oli kyllä ihana <3

      Poista
  8. Tuo auto on tullut Itävallasta asti ;)

    VastaaPoista
  9. Tuo auto on tullut Itävallasta asti ;)

    VastaaPoista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)