lauantai 19. tammikuuta 2013

NYC Hotelli valittu!

Nonniin, taas ollaa lähempänä keväistä NYC matkaamme, sillä hotelli on nyt varattu!

Varaus tehtiin tutun ja turvallisen Hotels.comin kautta, josta voi löytää aina hyviä tarjouksia omiin matkakohteisiin. En ole tainnut koskaan varatakaan muualta, kuin tuolta hotelleja. Toki tarkastan aina hintoja muiltakin sivustoilta, mutta aina on tuolta kautta sopiva löytynyt.

 Meille on nyt siis varattu huone New Yorker Hotelliin, joka oli suhteellisen edullinen. Ihan hotellin lähellä on mm Macy´s, joten hyvällä sijainnilla ollaan ;)


Onko kellään kokemuksia hotellista?


Täällä ei maltettaisi millään odottaa matkaa!!




Mainoslinkkejä/Adlinks

18 kommenttia:

  1. Nayttaa mukavalta! Varmasti hyva valinta.
    Terveiset Miamista!

    VastaaPoista
  2. Moi! Ootko koskaan vertaillu hintoja suoraan hotellien eri sivuilta? Voisiko löytyä halvemmalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ja itseasiassa aina halvempi ollut hotels.comin kautta! En käsitä!

      Poista
  3. Hei, hotels.comilla on semmonen hintatakuujuttu, että jos löytää saman hotellin samalle ajalle jostain halvemmalla ni ne hyvittää sen erotuksen. ainakin meillä oli sillee ku Lontooseen varattii hotellia, saatiin muutama kymppi hyvitystä :) ei oo välii vaikka löytää sen myöhemmin varauksesta. esim trivago näyttää kellä matkanjärjestäjällä halvin hinta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki kiitos :) Pitää katsoa vielä tuolta trivagostakin!

      Poista
  4. Heissan. Sattumalta tulin lueskelemaan tänne. (Onnekseni). Olimnme vuonna 2008 ko. hotellissa muutaman päivän. Täytyy muistaa se, että hotelli on vanha, muistaakseni New Yorkin ensimmäinen. Se aika näkyy siellä tietyllä tavalla. Joku kokee sen olevan hieman nukkavieru, mutta minä suorastaan rakastin sitä. Sijainti on aivan loistava. En oikein osaa kuvailla sitä tunnelmaa, mikä siellä hotellissa on, muuten kuin että jotenkin koin, että sen "syvemmälle" NYC:iin ei pääse, kuin ehkä Waldorf Astoriassa.(Siis hotelliasioissa).
    Hotellissa on vanhaa charmia. Sekavaa selitystä, mutta sanoma lienee selvä. Nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi marge <3 Meitä ei tosiaan nyt niin haittaa vaikka "vanhuus näkyisi", sillä huoneessa käydään vain nukkumassa ;D Kunhan suihku on puhdas ja sänky mukava, niin muulla ei ole väliä ;DD Sijainti on todella hyvä, niin ihanaa! En malttaisi odottaa enää matkaamme!!

      Poista
  5. Aika vaarallisen hotellin olet valinnut, sillä sen alakerrassa on nimittäin legendaarinen Tick Tock diner, jossa on ihan mielettömät jälkkärit. Tai oli ainakin vielä muutama vuosi sitten :D Itse olen itse hotellissa käynyt vain sen aulassa ja hississä. Vain osa hotellista on hotellikäytössä, siellä on myös opiskelija-asuntoja jollaisessa kävin kaveriani moikkaamassa. Ovat varmasti hyvin erilaisia kuin hotellihuoneet, joten ei siitä sen enempää. Kaveri kertoi myös tarinaa, että yksi hotellin kerroksista on vuokrattu/omistuksessa eräänlaisella kultilla, jotka pitävät salaisia kulttitapaamisiaan siellä. Opiskelijoille oli kerrottu että se kerros on off-limits. Mene ja tiedä onko tarina totta, mutta kiehtovaa silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jälkkärit kuulostaa huipulta, mutta apua tuota opiskelija-kulttitarinaa!! Aikamoista! Pitää toivoa, että on rauhallinen kultti :DDD Tuleepahan lomaan vähän lisäjännitystä jos siellä on kunnon meininkiä kerroksissa ;)

      Poista
  6. Mun poikaystävä lähti armeijaan kaks viikkoa sitten ja sovittiin, että kun se on ohi niin lähetään yhdessä New Yorkiin :) Odottelen siis innolla sun matkapostauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, ihanaa!!! Matkapostauksia tulee aivan varmasti :))

      Poista
  7. Hah! Me olemme menossa samaan hotelliin huhtikuun puolivälissä. Ettei vain oltaisi yhtä aikaa siellä? En jaksanut selata arkistoa löytääkseni teidän reissun ajankohdan.

    VastaaPoista
  8. Pitkästä aikaa lueskelemassa sun ihanaa blogia. :) Tähän oli pakko kommentoida. Me lähdetään ensi viikolla New Yorkiin, ja tää oli meillä pitkään ykkösvaihtoehto hotelleista. Mutta sitten löysin bedbugregistryn (sivusto mihin matkailijat voivat kirjoittaa ludehavaintoja), ja tästä hotellista löytyi yksi ludetapaus. Se oli sitten mulle deal-breaker, joten tämä unohdettiin ja löysin toisen josta ei oltu kirjattu yhtään havaintoja. :)
    Mutta ihan oikeasti en usko että New Yorkerillakaan mitään ludeongelmaa ole, jos on yksi havainto ollut yhdessä huoneessa joskus. Hyvä se varmasti on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äsh, katsoin bedbugsalertista samaa, mutta se löytö oli jo aikoja sitten! Olen niin vainoharhainen noiden kanssa, että ostoslistalla on jo sitä bedbug teippiä ja ei auta, kuin vain tutkia tarkasti hotellille mennessään sänky ym :)

      Minne hotelliin te päädyitte?

      Poista
    2. Joo, uskoisin myös että ei siellä mitään ole. Kunhan nyt vaan olen vainoharhainen. :) Mennään sellaiseen kuin St. James hotel. Ihan siinä New Yorkerin kulmilla. ;)

      Poista
    3. Hyvä sijainti kyllä teidän hotellissa :) Kerrohan sitten paljon NYC juttuja matkasi jälkeen ja ihanaa reissua!!

      Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)