keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Talika kokemuksia

Ostin Talikan ripsiseerumia jonkun aikaa sitten, sillä ripseni olivat aivan tyngät lopetettuani ripsienpidennysten käytön. Lupasin kirjoittaa kokemuksia heti käytön jälkeen, mutta tässä vähän venähti.

Tämä geelihän lupaa tuuheammat, pidemmät, ravitut, kaarevat sekä tummemmat silmäripset. No pakko sanoa, että kyllä ne ripset kasvoivat siihen omaan normaaliin pituuteensa aika pian käytön aloittamisen jälkeen, mutta ei minulle nyt mitään mega tuuheita ja upeita ripsiä tämän käytöllä tullut ;)

Tyytyväinen kuitenkin olin, sillä tuo maksoi alle 30€ ja "paransi" tyngät ripseni takaisin normaaleiksi.


Parilla ystävälläni on tullut joistain ripsiseerumeista allergisia reaktioita, joten kannattaa varovainen kuitenkin aina olla. Itselläni ei tullut mitään reaktioita tästä, vaikka alkuun sudin yöksi tätä ripsiin ja varmasti tuli unissaan hierottua silmiä.

Onko muut käyttäneet Talikaa tai vastaavia seerumeita?


12 kommenttia:

 1. Itselläni on ollut tämä ripsiseerumi myös käytössä noin kolmen kuukauden ajan. En ole varma, onko ripseni kasvaneet vai luulenko vain, mutta ainakin tuntuu siltä, että pituutta olisi jonkin verran tullut lisää. Tuuheudessa tai tummuudessa en kyllä huomaa mitään uutta. Laitan tätä aamuisin ripsivärin alle ja illalla yöksi ja varmaan ostan toisen putilon, kun edellinen loppuu :)

  -hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin olen käyttänyt tuota ja se ei ole vieläkään loppunut ;) Mutta tosiaan omat ripset palasivat entiselleen, sen kummemmin ne ei siitä enempään tuuhentuneet ;))

   Poista
 2. Työkaverini osti jotain vastaavaa tuotetta ja hinta oli siis jotain 100 e kieppeillä. Hänen ripsensä ovat todella kasvaneet niin että luulin hänen ottaneen irtoripset! Ne ovat todeella kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on varmasti jotain, jossa enemmän ytyä ;D Kysy ihmeessä häneltä mikä tuote kyseessä! :)

   Poista
 3. Tämä lähti ostoskoriin nyt ja heti. Kaikki keinot on koneilta, hintakin on aika kohtuullinen.:)

  VastaaPoista
 4. Sama juttu - ripsienpidennyksen jalkeen ripset kaipasivat pituutta ja tuuheutta, joten ostin kyseisen Talikan seerumin. Ripsistani tuli ehka vahvemmat mutta ei normaalia pidemmat. Kokeilun jalkeen uhrauduin ostamaan kalliimman tuotteet, Revitalash ripsiseerumin. Parin kuukauden jalkeen ripset olivat kasvaneet normaalia pidemmiksi ja varikin tummentunut. Vaikka tuote on kllis on se myos todella riittoisa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehkä joskus kokeilla tuota Revitalashia :) Ei sitä haittaa panostaa tuotteeseen joka todella toimii!

   Poista
  2. En suosittele Revitalashia. Itselläni ripset kyllä kasvoivat ja olin niin onnellinen niistä, kunnes noin puolen vuoden käytön jälkeen silmän ympärykset alkoivat tummumaan ja ripset tippumaan. Nyt en ole käyttänyt tuotetta pariin kuukauteen, mutta tummista silmänympäryksistä en ole vielä päässyt eroon. Siis todella aivan kuin olisi saanut tällin molempiin silmiin. Epätoivoisesti yritän peittää niitä värivoiteella ja valokynällä :(. Koska rakastan pitkiä ripsiä ajattelin kokeilla IdolLashia..

   Poista
  3. Hui!! Kiitos viestistäsi, en todellakaan halua tuollaista myrkkyä käyttää :/ Jos etsit hyvää peitevoidetta, niin Joe Blascolla peittää mitä vain (harmi silti toi)!!

   Poista
 5. Neulash oli itselläni käytössä jossain vaiheessa, mutta en pitkään viitsinyt käyttää sen sisältämän prostaglandiinin takia (lääkeaine, mitä käytetään eräiden silmäsairauksien hoidossa - sillä voi olla vakaviakin sivuvaikutuksia...). Se kyllä toimii, mutta ärsytti mulla ripsirajaa siten, että siihen jäi aina käytön jälkeen sellainen tumma raja. :/

  Sit jossain vaiheessa ollut käytössä IdolLash - jenkeistä tilattu - jossa ei prostaglandiinia taas ole, se toimi ihan hyvin, muttei pituutta mielestäni niinkään lisännyt, ehkä tuuheutta vain.

  Tässäpä mun kokemukset näistä tököteistä! Nyt himottais taas tota Neulashia käyttää, kun omat on ihan tyngät tuuhennoksien jäljiltä, mutten voi, koska imetän. Ehkä mä kestän oottaa, ittehän nää ripset pilasin niillä helkkarin jatkoilla... murr! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auuts :/ Tytöillä tosiaan parilla oli huonoja kokemuksia näistä, joten pitää olla varovainen!! Mielestäni tuossa Talikassa ei tuota ole?

   Pitääkin laittaa NYCin ostoslistalle tuo IdoLash!! Kiitos vinkistä :)

   Ripset todella menee niistä jatkoista pilalle ja siksi olin todella onnellinen, kun tällä Talikalla sain ne kasvamaan takaisin ennalleen! Toki sitä aina haluisi itselleen pidemmät ja tuuheammat ripset, mutta kunhan on edes "ne omat" niin pitää olla onnellinen :) Mutta yhdetkään ripset eivät ole pikkuisen rakkaan vauvan terveyden vaarantamisen arvoisia <3

   Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)