maanantai 18. helmikuuta 2013

Timanttihionta

Kirjoitin täällä ihostani  ja olen ollut tosi kiitollinen siitä, kuinka paljon olette postaukseen kommentoineet. Taistelu paremman ihon puolesta siis jatkuu ja seuraavana olisi tarkoitus kokeilla iholle timanttihiontaa.

Lupasin kirjoittaa lisää ihojuttuja sitä myötä, kun vain asia etenee ja nyt taas ollaan päästy pieni askel eteenpäin. Kävin taas konsultoimassa ihostani, tällä kertaa kosmetologia sekä ihohoitajaa.

Sain kuulla, että olen tainnut "ylihoitaa" ihoani ja näin vain pahentanut tilannetta. Aika helpotus toisaalta kuulla tuonkaltaista, sillä kaikki lääkärit ja kosmetologit keitä olen tähän mennessä konsultoinut, ovat vain tyrkyttäneet entistä rajumpia hoitoja ja voiteita. En ole vielä kertaakaan kuullut mistään, että jätä ihosi hetkeksi "rauhaan" :)

Kuulemma kyseessä ei ole akne, vaan muu ihon epäpuhtaus. Nyt siis lähdetään yrittämään puhdistaa sekä kirkastaa ihoani timanttihionnalla.

Timanttihionnasta kerrotaan lyhyesti täällä näin:

"Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkiutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille."

Videolla hoitoa:


Onko täällä kellään kokemusta timanttihionnasta?

11 kommenttia:

  1. On! Unohdin mainita siitä sinulle :) Se on ollut minulle kaikkein mielekkäin hoito. Ensimmäinen hoito jonka jälkeen et lähde naama punaisena ulos ja iho muuten kirkastuu! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihan tosi paljon, etta otit taman aiheen esille! olen seurannut keskustelua aiheesta mielenkiinnolla ja on ollut hyva kuulla uusia vinkkeja. Iho-onglemat koskevat meidan perheessa miestani. Myoskin taalla jenkeissa on tuputettu toinen toistaan rankempia "myrkkyja" ja antibiootteja ihon kuntoon saamiseksi, hyvin laihoin tuloksin. Talla hetkella parhaiten tuntuu auttavan maltillinen auringonotto. Inhottavaa seurata sivusta, miten mies karsii kipeista, suurista ihonalaisista finneista, eika laaketieteesta tunnu olevan asiaan mitaan apua :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :) Toki ratkaisut ongelmiin saattavat poiketa, sillä itselläni ihon ongelmat taitavat johtua ihan naisten hormoneista? Aurinko kyllä aina parantaa ihon kuntoa (sitä ei vain Suomessa pahemmin saa) ;D

      Mutta todella nämä ongelmat eivät ole kivoja kellekään, toivottavasti sielläkin saadaan pian apua <3

      Poista
  3. Kävin timanttihionnassa kolme kertaa ennen häitämme. Iho kirkastui selvästi ja olin muutenkin erittäin tyytyväinen hoitoon. Suosittelen!

    VastaaPoista
  4. Kävin timanttihionnassa kolme kertaa ennen häitämme. Iho kirkastui selvästi ja olin muutenkin erittäin tyytyväinen hoitoon. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, kiitos! Minullekin kokeillaan nyt 3 kerran sarjaa ja katsotaan sitten miten iho voi :) Reilun vuoden päästä häissämme toivoisin ihon ihan viimeistään olevan myös kunnossa <3

      Poista
  5. Hui miten paljon kommentteja siihen edelliseen iho-tekstiin! Kiva, että ihmiset kommentoivat :)

    Itsellänikin ajoittain samoja ongelmia..olen myös lopettanut pillerit - viime kesänä. Se on niin kurjaa!
    Olen käynyt timanttihionnassa sekä exuviance-kuorintahoidossa (http://www.exuviance.eu/fi/hudproblem_4.html) kosmetologilla. Koin ne ihan hyviksi hoitokeinoiksi! Tuotteita minulla ei ollut käytössäni sillä pelkäsin ihon pahenemista lähellä häitäni.
    Laser-hoitoakin mietin mutta odotan hetken, että suoliston tila olisi rauhallisempi ja "sisäinen tekijä" olisi suurinpiirtein hallinnassa! Voin kertoa että olen myös saanut Roaccutan-reseptin mutta en uskaltanut aloittaa sitä herkän suolistoni vuoksi.

    Ihon kuntoon vaikuttaa erityisesti suoliston kunto... Voisin siis suositella vahvaa probioottia (Biomed:Acidofilus Forte, Lifestä) hoitamaan suolistoa kuntoon. Myös Aloe Vera-juoma voisi olla hyvä (?). Vaikka päälisin puolin voi tuntua, että suolisto olisikin kunnossa, kannattaa kokeilla.
    Myös maitotuotteiden on todettu/tutkittu pahentavan ihon kuntoa ja olevan osasyy aknen pahenemisessa. Myös sokeri ja viljat voivat aiheuttaa epäpuhtauksia. Mainitsitkin, että olet perillä näistä.. Hyvä! :) Vaihda maito kermaan kahvissa, saat hieman rasvaa, paljon makua ja poistat teollisen maidon kokonaan ruokavaliosta! ;)

    Toinen "puhdistava" superfood-tuote on chlorella ;) Sen suosittelen ottamaan shottina sitruunamehun ja veden kanssa tai sitten smoothiessa! (eiolehyvää) (http://www.youtube.com/watch?v=3WUYoUIY460)

    Sinkki kannattaa pitää mukana ruokavaliossa. Joskus minulle suositeltiin antioksidantti-klinikalla astaxantinia iholle sekä suolistolle (http://www.youtube.com/watch?v=Cvxs6ajhkJQ ,2min kohdalla alkaa kertomaan tarkemmin ihosta)

    Iho on varmasti nyt herkimmillään pillereiden lopettamisen jälkeen ja ihmeissään hormonitasojen muutoksista...Siinä voi kestää hieman aikaa ennen kuin selviät tuosta :/ Mutta toivottavasti ennen häitä kuitenkin! Jaksan kuitenkin uskoa, että ajan kanssa asiat korjaantuu!
    Tsemppiä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiei, johan tämä tuntuu olevan yleinen ongelma!

      Aloe Vera -juomaa täällä jo litkitäänkin ;) Maitotuotteita en paljoa nauti, lähinnä aamukahvin maidossa ja välillä aamujugurtin muodossa.. Viljatuotteitakaan en syö melkeimpä ollenkaan (välillä toki herkuttelen pullilla ym, joten ihan ei ruokavalio viljapuhdas ole) ja sama pätee sokeriin. Saa nähdä uskaltaisinko vaihtaa maidon kermaan ;D

      Chlorella onkin ihan uusi juttu, kiitos vinkistä!

      Kiitos paljon kommentistasi kaunokainen <3 Maanantaille on nyt varattu timanttihionta sekä juuri sain uudet tuotteet kokeiluun ihon hoitoon (postauksia tulossa)!

      Poista

Ihanaa, kun piristit päivääni jättämällä kommentin :)